Στο μυαλό του Μίτσελ: Τι ετοιμάζει για την πρώτη «μάχη» Κυπέλλου

Στο μυαλό του Μίτσελ: Τι ετοιμάζει για την πρώτη «μάχη» Κυπέλλου

Πώς σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό στο ματς με τον Άρη ο Μίτσελ.

Ώρα Κυπέλλου για τον Ολυμπιακό. Μια διοργάνωση που σαφώς και δεν αφήνει ασυγκίνητους τους «ερυθρολεύκους». Οι πρωταθλητές Ελλάδας ρίχνονται στη μάχη των προημιτελικών της διοργάνωσης, φιλοξενώντας τον Άρη (19:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Back to back «μάχη» με τους «κιτρίνους» της Θεσσαλονίκης για τον Ολυμπιακό, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Το μαρτυρούν και οι αριθμοί. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες μετράει η ομάδα του Μίτσελ, χωρίς να έχει παραβιαστεί και η εστία της.

Διαβάστε επίσης: Βρήκε Ροντινέι για αριστερά ο Ολυμπιακός – Επαφές με τον Ραμόν της Φλαμένγκο

Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει, με τον Μίτσελ να καλείται να διαχειριστεί την συνθήκη με τους αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Προφανώς και δεν μπορεί να παρατάξει την ίδια εντεκάδα που χρησιμοποίησε στον αγώνα της Κυριακής. Δεδομένα παρατηρείται κούραση, με παίκτες να χρειάζονται ανάσες.

Για αυτόν τον λόγο, ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε στοχευμένες αλλαγές στο πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Άρη. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως μετά το συναπάντημα με την ομάδα του Άλαν Πάρντιου, ο πρωταθλητής έχει επικίνδυνη έξοδο στο Περιστέρι για την 19η στροφή της εφετινής Super League.

Κάπως έτσι, οι Τζολάκης, Βρουσάι, Ρέτσος στην άμυνα, ο Σαμασέκου στην μεσαία γραμμή και οι Μασούρας (ή Γκάρι) και Ελ Αραμπί στην επίθεση έχουν σοβαρές πιθανότητες να είναι στο βασικό σχήμα της αποψινής αναμέτρησης του Φαλήρου. Παράλληλα, στο μυαλό του Μίτσελ βρίσκονται άλλοι τρεις παίκτες. Οι Βαλμπουενά, Μπουχαλάκης και Κασάμι. Και οι τρεις διεκδικούν θέση στην ερυθρόλευκη εντεκάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ