Βρήκε Ροντινέι για αριστερά ο Ολυμπιακός – Επαφές με τον Ραμόν της Φλαμένγκο

Βρήκε Ροντινέι για αριστερά ο Ολυμπιακός – Επαφές με τον Ραμόν της Φλαμένγκο

Ο Ολυμπιακός προχωράει τις συζητήσεις με τη Φλαμένγκο για την απόκτηση του Ραμόν Ράμος Λίμα, σύμφωνα με πηγές από τη Βραζιλία.

Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει αριστερό μπακ. Και αυτό είναι σαφές. Εξίσου σαφές είναι ότι από τη στιγμή που η υπόθεση του Τόνι Λάτο κολλάει στην απόφαση της Βαλένθια να μην τον αφήσει να φύγει τώρα, με τον Τζενάρο Γκατούζο να επιμένει να μείνει στο ρόστερ, παρότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, οι Ερυθρόλευκοι έπρεπε να βρουν άμεσα λύση. Και τη βρήκαν στο πρόσωπο του Ραμόν Ράμος Λίμα.

Οι πληροφορίες από τη Βραζιλία αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές κινούνται επίσημα για την απόκτηση του 21χρονου αριστερού μπακ της Φλαμένγκο και όπως προκύπτει, οι πιθανότητες για την απόκτησή του είναι σημαντικές. Καθώς, η προφορά του Ολυμπιακού φέρεται να ικανοποιεί και τον Ραμόν, αλλά και τη Βραζιλιάνικη ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Σνάιντερ – Σάκκαρη 1-2: Με ανατροπή στον επόμενο γύρο του Australian Open

Δεν είναι μυστικό ότι ο Ολυμπιακός αναζητούσε έναν νέο μπακ με επιθετικά χαρακτηριστικά για τη θέση. Έναν αριστερό… Ροντινέι, πιο νέο σε ηλικία. Και φαίνεται ότι τον βρήκε στο πρόσωπο του Ραμόν. Ενός ποδοσφαιριστή που αν και νεαρός, έχει «γράψει» 33 συμμετοχές με τη φανέλα της Φλαμένγκο και μόλις πριν λίγες ημέρες αγωνίστηκε βασικός στο πρωτάθλημα Καριόκα του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Πέρυσι ο γεννημένος στις 13 Μαρτίου 2001 αριστερός μπακ παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπραγκαντίνο, την ομάδα που έχει αγοράσει η Red Bull στη Βραζιλία, με τη φανέλα της οποίας είχε 19 συμμετοχές, πριν η Φλαμένγκο τον πάρει πίσω τον Δεκέμβριο. Είναι διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας Κ20 και με βάσει το scouting report, είναι ένας ταχυδυναμικός μπακ, με εξαιρετική τεχνική, ταχύτητα και εντυπωσιακές επιθετικές αρετές.

Το συμβόλαιο του έχει ισχύ έως τις 31 Ιουνίου του 2025, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία με βάση το transfermarkt φτάνει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ολυμπιακός δουλεύει παράλληλα με τις άλλες υπόλοιπες την περίπτωση του Ραμόν εδώ και αρκετές ημέρες. Και όπως προκύπτει από τη Βραζιλία βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επαφών με τη Φλαμένγκο. Και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν εξελίξεις με έναν ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει σημαντική προσθήκη, αλλά και εξίσου σημαντική επένδυση για τους πρωταθλητές.

Δείτε τον Ραμόν εν δράσει: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ