Με Ραμόν ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη – Έστειλαν τα έγγραφα οι Βραζιλιάνοι

Με Ραμόν ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη – Έστειλαν τα έγγραφα οι Βραζιλιάνοι

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας έστειλε τα χαρτιά του Ραμόν Ράμος Λίμα και ο 21χρονος αριστερός μπακ είναι στη διάθεση του Μίτσελ για το Βικελίδης

Ο Ραμόν Ράμος Λίμα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, στον επαναληπτικό του 1-0 του Φαλήρου. Αλλά έως σήμερα το πρωί ήταν άγνωστο εάν οι Ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να τον χρησιμοποιήσουν.

Ο λόγος είχε να κάνει με την καθυστέρηση που προέκυψε από την πλευρά της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας αναφορικά με τα έγγραφα ολοκλήρωση της μεταγραφής και την μπλε κάρτα του 21χρονου αριστερού μπακ, όπως διαβάσατε από to10.gr.

Οι ερυθρόλευκοι έτρεξαν τις σχετικές διαδικασίες και σύμφωνα με πληροφορίες από σήμερα το πρωί τα χαρτιά του Ραμόν βρίσκονται στα γραφεία της ΕΠΟ, κάτι που σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό με τους κίτρινους για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Το κατά πόσο ο Μίτσελ θα τον έχει στην αποστολή, στην τελική εικοσάδα της αναμέτρησης θα φανεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Ωστόσο είναι δεδομένο ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για το νέο ποδοσφαιριστή των πρωταθλητών και στην τελευταία δοκιμή τον χρησιμοποίησε κάποια στιγμή και με τους βασικούς. Ο παίκτης πάντως που προορίζεται για το αρχικό σχήμα στο αριστερό άκρο της άμυνας με βάση όσα έδειξε στην τελευταία προπόνηση ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι ο Μάριος Βρουσάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ