Τα χαρτιά του Ραμόν, ο Βαλμπουενά, ο Σαμασέκου και η δοκιμή της… πρόκρισης

Τα χαρτιά του Ραμόν, ο Βαλμπουενά, ο Σαμασέκου και η δοκιμή της… πρόκρισης

Οι σκέψεις του Μίτσελ, η... πρώτη του Ραμόν, οι Βαλμπουενά, Σαμασέκου και η σημαντική αλλαγή στην τετράδα της επίθεσης για την πρόκριση...

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη. Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Ερυθρόλευκοι δεν θέλουν απλά να προφυλάξουν το υπέρ τους 1-0 κόντρα στον Αρη από τον πρώτο αγώνα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, αλλά θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή. Να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις. Και να αφήσουν πίσω τους την κακή παρένθεση εικόνα της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Ο Μίτσελ δεν είπε πολλά χθες στους ποδοσφαιριστές του. Το μόνο που έκανε ήταν να τους εξηγήσει τι έκαναν λάθος στο Περιστέρι, αλλά και τι πρέπει να κάνουν για να πάρουν την πρόκριση στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός «έδειξε» την 11άδα που έχει στο μυαλό του. Με μοναδική υποσημείωση ίσως την υπόθεση του Ραμόν Ράμος Λίμα. Όπως είχαμε αναφέρει από χθες, ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, την ώρα που ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε στην Αθήνα.

Ο Μίτσελ έδειξε ότι υπολογίζει τον νέο αμυντικό της ομάδας του και για αυτόν τον πήρε μαζί του στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, σήμερα θα ξεκαθαριστεί εάν μπορεί να τον έχει στη διάθεσή του, καθώς έως σήμερα οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν την μπλε κάρτα του παίκτη από τη Βραζιλιάνικη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Θέμα που αναμένεται να επιλυθεί στη διάρκεια της ημέρας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα που έδειξε για την αναμέτρηση με τους Κίτρινους, φαίνεται ότι ο 59χρονος κόουτς έχει αποφασίσει να κάνει λίγες αλλαγές. Και αυτές είναι πιθανό να μην περιλαμβάνουν τον Πασχαλάκη. Καθώς στη χθεσινή δοκιμή τον είχε με τους βασικούς και στη συνέχεια χρησιμοποίησε και τον Τζολάκη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την άμυνα, η 4άδα που δοκίμασε αποτελούνταν από τους Ροντινέι, Σωκράτη, Ντόι και Βρουσάι σε ρόλο αριστερού μπακ, ωστόσο κατά κάποιες πληροφορίες σκέφτεται και τον Σισέ αντί του Παπασταθόπουλου, με σκοπό να δώσει ύψος και ταχύτητα στην ομάδα του.

Στη μεσαία γραμμή ο Μίτσελ δοκίμασε πάλι Εμβιλά, Χουάνγκ, αλλά το μεγαλύτερο διάστημα του διπλού ο Σαμασέκου ήταν αυτός που πήρε τη θέση του Νοτιοκορεάτη, δίπλα στον Γάλλο. Τέλος, στην 4άδα της επίθεσης αναμένεται μια σημαντική αλλαγή, καθώς ο Μίτσελ ετοιμάζεται να επαναφέρει στην 11άδα τον Ματιέ Βαλμπουενά, με τους Μπιελ και Μασούρα στα άκρα και τον Μπακαμπού στην κορυφή!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ