ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ Live Streaming

 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming: Ο δεύτερος μεταξύ τους αγώνας για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και είναι τυπική διαδικασία για την ΑΕΚ. Δεν χωράει αμφιβολία ότι για τον Πανσερραϊκό είναι τεράστια επιτυχία και μόνο που προκρίθηκε ως εδώ. Και βρέθηκε μέχρι τη φάση των «8» αποκλείοντας κατά σειρά το Αιγάλεω, την Παναχαϊκή και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Στον πρώτο αγώνα δεν κατάφερε κάτι και ηττήθηκε, φυσιολογικά, με 3-0. Επίσης, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 τα πηγαίνει περίφημα. Νίκησε προ ημερών τον Ηρακλή Λάρισας με 4-0, για την 8η διαδοχική επιτυχία του και παραμένει στην κορυφή του Α’ Ομίλου με 9-1-1 και 28 βαθμούς.

 

Η ΑΕΚ ήταν έτσι κι αλλιώς το ακλόνητο φαβορί στο ζευγάρι και επί της ουσίας «κλείδωσε» την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα με αυτό το 3-0. Ο Μάνταλος στο 55’, ο Γκαρσία στο 67’ και ο Πινέδα στο 89’ έκαναν τη διαφορά και πλέον η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα προετοιμάζεται για τα ημιτελικά. Θέλει, όμως, να πάρει την πρόκριση και με νέα νίκη. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το 2-1 επί του Ιωνικού, στη Νίκαια. Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο όπου βρέθηκε να χάνει, έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο και κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Ο Βίντα με κεφαλιά στο 82’ και ο Τσούμπερ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στο 92’ σημείωσαν τα γκολ της ΑΕΚ. Με αυτή τη νίκη και σε συνδυασμό με το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-3, μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στον πόντο.

 

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 της Τετάρτης.

 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ