Αουγκούστο: «Η ρεβάνς θα είναι δύσκολη και χρειάζεται προσοχή»

Αουγκούστο: «Η ρεβάνς θα είναι δύσκολη και χρειάζεται προσοχή»

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο μίλησε για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι προσεκτικός και συγκεντρωμένος από το πρώτο λεπτό.

Δηλώσεις σε Μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ντάγκλας Αουγκούστο, στις οποίες αναφέρθηκε στην επικείμενη ρεβάνς του «δικεφάλου» με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, τονίζοντας πως παρά το πλεονέκτημα του πρώτου αγώνα, τίποτα δεν θα είναι εύκολο και πως χρειάζεται συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αουγκούστο:

Διαβάστε επίσης: Ας μιλήσουμε για τον Σαμασέκου…

«Ζούμε μια ξεχωριστή στιγμή. Προερχόμαστε από δύο σπουδαία αποτελέσματα κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα.

Ξέρουμε ωστόσο πως πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι ώστε να πράγματα να συνεχίσουν να πηγαίνουν κατά αυτό τον τρόπο.

Πετύχαμε δύο σημαντικές νίκες που μας έδωσαν αυτοπεποίθηση, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και το ξέρουμε. Η ρεβάνς θα είναι δύσκολη και χρειάζεται προσοχή από την αρχή του αγώνα μέχρι το τέλος.

Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να διαχειριστούμε το πλεονέκτημα που έχουμε. Εμείς θα παίξουμε για να πάρουμε αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ