ΠΑΟΚ: Το απίθανο στατιστικό του Λουτσέσκου στα νοκ άουτ του Κυπέλλου (vid)

ΠΑΟΚ: Το απίθανο στατιστικό του Λουτσέσκου στα νοκ άουτ του Κυπέλλου (vid)

Το Κύπελλο Ελλάδος είναι η διοργάνωση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μετά την χτεσινοβραδινή ισοπαλία επί του Παναθηναϊκού, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε πανηγυρικά στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει την Λαμία. Ως το απόλυτο φαβορί κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας, οι Θεσσαλονικείς, οδεύουν προς τον έκτο τους τελικό Κυπέλλου τα τελευταία επτά χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο «χορός» του Μαρσέλο με την μπάλα (vid)

Ο Λουτσέσκου, πιθανότατα θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει το τρίτο του Κύπελλο Ελλάδας με τον «δικέφαλο» του Βορρά. Στα ημιτελικά, με την πιθανή πρόκριση επί της Λαμίας, θα φτάσει συνολικά τις 12/12 προκρίσεις στις νοκ-άουτ φάσεις του θεσμού με τον ΠΑΟΚ.

Αυτό, τον καθιστά τον απόλυτο πρωταγωνιστή του Κυπέλλου τα τελευταία χρόνια. Ο 53χρονος τεχνικός, φέτος διαχειρίζεται εξαιρετικά ένα νεανικό σύνολο με «διψασμένους» παίκτες που θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν το Κύπελλο. Μοναδικός αποκλεισμός του, αυτός με την προηγούμενή του ομάδα, την Ξάνθη, απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Ιβαν Σαββίδης, μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού μοίρασε χρηματικό πριμ στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για την βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ μετά την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ