Ολυμπιακός: Τα τελευταία νέα για Χάμες και η επιλογή για αριστερά

Ολυμπιακός: Τα τελευταία νέα για Χάμες και η επιλογή για αριστερά

Ο Χάμες Ροντρίγκες, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η εναλλακτική επιλογή του Σαμασέκου και το αριστερού μπακ

Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς ντέρμπι «αιωνίων», με τον Μίτσελ να καταστρώνει τα πλάνα του για το τρίποντο κόντρα στον Παναθηναϊκό που θα βάλει «φωτιά» στο πρωτάθλημα.

Τα τελευταία νέα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο δυο μέρες πριν το ντέρμπι δημιουργούν μερικά ερωτηματικά όσον αφορά την ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Ισπανός τεχνικός απέναντι στους πράσινους.

Η κατάσταση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου δείχνει να είναι καλύτερη και να «τρέχει» για το ματς, ενώ η περίπτωση του Χάμες Ροντρίγκες είναι κάπως πιο περίπλοκη, αν και όλα δείχνουν ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Συγκεκριμένα, ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός στις τελευταίες μέρες έχει κάποιες από τις ενοχλήσεις που είχε την περασμένη εβδομάδα και έμεινε εκτός από το ματς με τη Λαμία, όμως δεν μοιάζει να είναι κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό. Υπάρχει μια αμφιβολία για τον Χάμες, όμως φαίνεται πως θα είναι στην ενδεκάδα του Μίτσελ.

Η εναλλακτική επιλογή του Ισπανού αν δεν μπορέσει ο Κολομβιανός παιχταράς φαίνεται πως θα είναι ο Σαμασέκου, με τον Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ και τον Γιαν Εμβιλά να είναι οι δυο σίγουροι στη μεσαία γραμμή. Από εκεί και πέρα και η επιλογή για τα αριστερά στην άμυνα μοιάζει να είναι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, αντί του Ραμόν, παρότι ήταν πολύ θετικός στα δυο ματς που ξεκίνησε.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο Μίτσελ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του όπως συμβαίνει σε όλα τα τελευταία ματς, ενώ τα πάντα θα εξαρτηθούν στην ενδεκάδα από την κατάσταση του Παπασταθόπουλου και φυσικά από τον Χάμες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ