Τζολάκης: «Όποιος δεν πιστεύει στην ανατροπή, δεν υπάρχει λόγος να είναι στην ομάδα»

Τζολάκης: «Όποιος δεν πιστεύει στην ανατροπή, δεν υπάρχει λόγος να είναι στην ομάδα»

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης εξέφρασε την πίστη του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός θα τα παίξει όλα για όλα απέναντι στην ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος του 3-0 και να πάρει εκείνος την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μίλησε για την αναμέτρηση, τονίζοντας πως υπάρχει πίστη για την ανατροπή και ότι όποιος δεν το αισθάνεται δεν έχει θέση στον σύλλογο.

Oι δηλώσεις που έκανε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης:

Είναι σκληρό να παίζεις καλά και να μην κερδίζεις. Πόσο σας επηρεάζει το τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι στη προετοιμασία για ακόμη ένα ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ για το Κύπελλο;

«Είναι ξεχωριστό το πρωτάθλημα με το Κύπελλο. Σίγουρα μας ενοχλεί που δεν πήραμε τους τρείς βαθμούς απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν και αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι το αυριανό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ».

Τι πρέπει να κάνετε για να διορθώσετε όσα λάθη έγιναν στο πρώτο παιχνίδι και να μπορέσετε να πάρετε τη νίκη;

«Πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό με το σκεπτικό ότι πρέπει να το γυρίσουμε, να μην φοβηθούμε τον αντίπαλο και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε αυτοί που πρέπει να πανηγυρίσουμε».

Καταλαβαίνω ότι υπάρχει πίστη στα αποδυτήρια ότι μπορεί να γυρισει αυτό το σκορ γιατί είναι μεγάλο. 3-0.

«Σαφώς και υπάρχει πίστη γιατί είμαστε στον Ολυμπιακό. Όποιος δεν πιστεύει ότι μπορεί να ανατραπεί το σκορ δεν υπάρχει λόγος να είναι στην ομάδα».

Τι διαφορετικό πρέπει να κάνετε στον αγωνιστικό χώρο σε σύγκριση με το πρώτο ματς;

«Να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή, να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε και στοίχησαν και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ