ΑΕΚ : Οι θύρες που παίρνει και η απόλυτη συμφωνία

ΑΕΚ : Οι θύρες που παίρνει και η απόλυτη συμφωνία

Οι ακριβείς θέσεις στο ΟΑΚΑ όπου θα βρίσκονται οι κιτρινόμαυροι οπαδοί στον τελικό κυπέλλου της 12ης Μαΐου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Στις… γνωστές Θύρες θα φιλοξενηθούν οι οπαδοί της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ. Οι 17.196 φίλοι του «Δικεφάλου» θα φιλοξενηθούν στις θύρες: 33,35,1,3 και στη μισή 5 που βρίσκονται στο κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ, καθώς επίσης και στις 32, 34, 2, 4 που βρίσκονται στο πάνω διάζωμα του «Σπύρος Λούης».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στη σημερινή σύσκεψη ασφαλείας όλα κύλησαν σε πολύ καλό κλίμα και χωρίς την παραμικρή διάθεση αντιδικίας με την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Οι θέσεις της ΑΕΚ ήταν απόλυτα σύμφωνες και εναρμονισμένες και με την Αστυνομία και με τη Διεύθυνση Αθλητικής Βίας, όπως και με τη διοργανώτρια ΕΠΟ προκειμένου να εξυπηρετήσουμε το πλάνο άψογης διεξαγωγής του τελικού.

Μάλιστα η ΑΕΚ έθεσε όλο το δυναμικό της -το οποίο γνωρίζει απ’ έξω και ανακατωτά το ΟΑΚΑ- στη διάθεση της ΕΠΟ για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία.

Το πρώτο και βασικό μέλημα των ανθρώπων του «δικεφάλου» είναι να γίνει ένας τελικός χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο που θα διαφημίσει τη χώρα και θα βεβαιώσει ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλα παιχνίδια με οπαδούς και των δύο ομάδων.

Μάλιστα τις επόμενες μέρες και αφού ολοκληρωθούν οι «υποχρεώσεις» για το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ θα βομβαρδίσει με μηνύματα τους φιλάθλους της για την αναγκαιότητα άψογης συμπεριφοράς στον τελικό προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα και για εμάς αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήδη μάλιστα έχουν ξεκινήσει σειρά επαφών και με τους οργανωμένους που θα κορυφωθούν όσο πλησιάζει η ημερομηνία του τελικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ