ΠΑΟΚ: Τελευταία στιγμή του Ολιβέιρα για τον τελικό

ΠΑΟΚ: Τελευταία στιγμή του Ολιβέιρα για τον τελικό

Στην αυριανή (23/05), τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από τον τελικό του κυπέλλου, θα κριθεί η παρουσία του Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στην ΑΕΚ, την Τετάρτη (24/05).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Νέλσον Ολιβέιρα να βγάζει μέρος του προγράμματος της προπόνησης της Δευτέρας (22/05), συνεπώς οι πιθανότητες να προλάβει ο Πορτογάλος να είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού έχουν αυξηθεί. Αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή (23/05) προπόνηση του «δικεφάλου».

Διαβάστε επίσης: Αντόνιο Κορδόν: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον νέο τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Η προπόνηση της Δευτέρας (22.05) περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, οικογενειακό διπλό και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά. Η συμμετοχή του Πορτογάλου στον τελικό θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Την Τρίτη (23.05) η ομάδα θα προπονηθεί για τελευταία φορά στο γήπεδο της Τούμπας στις 11:00 και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Βόλο.

Στις 13:15 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου πριν το μεγάλο παιχνίδι, την οποία θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το PAOK TV. Τους παίκτες θα εκπροσωπήσει ο αρχηγός, Αντρέ Βιεϊρίνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ