Αποκαλυπτικός Σαββίδης για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ

Αποκαλυπτικός Σαββίδης για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Σαββίδης μαζί με τον Μάκη Γκαγκάτση μίλησαν με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ μετά τον χαμένο τελικό του κυπέλλου και αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων και σε μεταγραφές.

Ο ΠΑΟΚ χθες, αν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω για σχεδόν 90 λεπτά δεν κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο με την ΑΕΚ να τον κερδίζει με 2-0 και να σηκώνει νταμπλ.

Διαβάστε επίσης: Ξεκάθαρη ανωτερότητα Γιουνάιτεντ

Μετά το τέλος του ματς λοιπόν. Οπαδοί του «δικέφαλου του Βορρά» βρέθηκαν στην Τούμπα για να μιλήσουν τόσο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου όσο και με την υπόλοιπη αποστολή, όμως στο σημείο έφτασε πρώτος ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, καθώς και ο Μάκης Γκαγκάτσης για να δώσουν εκείνη πρώτοι τις εξηγήσεις τους καθώς και να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Τα παράπονα ήταν χλιαρά τελικώς, σε ήπιους τόνους, με το γιο Σαββίδη να προβαίνει σε αποκαλύψεις για τις μεταγραφές των «ασπρόμαυρων». Όπως τόνισε 6-7 παίκτες θα αποκτηθούν και άλλοι τόσοι θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

«Και εμείς πονάμε με την πορεία, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά», ήταν η πρώτη αντίδραση του νεαρού Σαββίδη και όταν η κουβέντα πέρασε στην επόμενη χρονιά, ανέφερε: «Θα αποκτήσουμε 6-7 παίκτες τουλάχιστον. Άλλοι τόσοι θα φύγουν από την ομάδα».

Λίγη ώρα μετά έφτασε και η αποστολή του ΠΑΟΚ, με αντιπροσωπεία οπαδών να εκφράζει τη γενικότερη δυσαρέσκειά της για την εικόνα της ομάδας και την ολοκλήρωση της σεζόν χωρίς τίτλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ τελικώς θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη από τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Κοινώς γύρω στα μέσα Ιουλίου όποτε η ομάδα θα πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία σε ένα μήνα από τώρα περίπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ