Γαλανόπουλος : «Να κλείσουμε στόματα»

Γαλανόπουλος : «Να κλείσουμε στόματα»

Την απάντησή της στον ΠΑΟΚ, θέλει να δώσει η ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Το όνειρό του ζει ο Κώστας Γαλανόπουλος. Παιδί που βγήκε από τα «σπλάχνα» της ΑΕΚ στη δεύτερη ουσιαστικά χρονιά τους στην ομάδα έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και πάει για το νταμπλ. Κάτι που αν συμβεί σύμφωνα με τα όσα δήλωσε θα κλείσουν πολλά στόματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής μέσος στη Media Day της ΑΕΚ ενόψει του τελικού:
 
Αναλυτικά τόνισε: «Νομίζω είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που καλούμαστε να κάνουμε, να αφήσουμε πίσω μας τους πανηγυρισμούς και όσα ζήσαμε με τον κόσμο μας στη Νέα Φιλαδέλφεια και να κοιτάξουμε τον τελικό που έχουμε μπροστά μας και είναι επίσης μέσα στους στόχους μας. Αυτό είναι όμως που διακρίνει μια μεγάλη ομάδα, είμαστε 100% συγκεντρωμένοι από την αρχή της εβδομάδας και περιμένουμε πως και πως τη μέρα του τελικού».
 
Για τη σημασία του νταμπλ μετά από 40 χρόνια: «Είναι ένα όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Ιδιαίτερα οι Έλληνες καταλαβαίνουμε περισσότερο πόσο μεγάλο επίτευγμα θα είναι αυτό, είναι πιο κοντά στην ομάδα, στον κόσμο, την ιστορία της. Είναι κάτι που είχαν ονειρευτεί όλοι και φέτος ενδεχομένως πραγματοποιηθεί κιόλας».

Για τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν. Είμαστε η καλύτερη ομάδα, είμαστε η ΑΕΚ, έχουμε αποδείξει σε κάθε παιχνίδι τι μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο, είτε παίζουμε με μεγαλύτερη είτε με μικρότερη ομάδα. Απο κει και πέρα σε έναν τέτοιο τελικό παίζουν δυο μεγάλες ομάδες κι ευχόμαστε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι».

Για την κλήση του στην Εθνική: «Αυτή τη σεζόν είδα πολλά όνειρά μου να πραγματοποιούνται, είτε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, είτε αυτή είναι μια κλήση στην Εθνική ομάδα, που είναι νομίζω η ανώτερη τιμή που μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’αυτό, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, γιατί έχω το μυαλό μου στον τελικό. Όταν περάσει αυτός, εννοείτε πως θα έχω το μυαλό μου στην Εθνική, που είναι η μεγαλύτερη τιμή για μένα ως τώρα».
 
Για τις ομοιότητες με τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα: «Θα είναι τελείως διαφορετικό αυτό το παιχνίδι. Ένας τελικός είναι πάντα ένας τελικός, θα υπάρχει νευρικότητα και από τις δυο ομάδες. Νομίζω πως θα κριθεί περισσότερο στα λάθη. Το κλειδί θα είναι η ηρεμία και ποια ομάδα δεν θα παρασυρθεί από το άγχος του τελικού. Από κει και πέρα, εμείς θα παίξουμε αυτό που μπορούμε, θα βγάλουμε όσα βγάζουμε όλο αυτό τον καιρό και νομίζω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο».

Για τους ισχυρισμούς περί κλεμμένου πρωταθλήματος: «Εμείς δεν έχουμε κάτι να απαντήσουμε, δεν είμαστε οι αρμόδιοι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να μπούμε στον τελικό και να κλείσουμε κάποια στόματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ