Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Ο Μπάρκας ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΚ κρατώντας την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημα του τελικού.

ΜΠΑΡΚΑΣ: Ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ. Έπιασε το πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο 24′ κρατώντας την «Ένωση» μέσα στο… κόλπο, ενώ είχε άλλες δύο καλές επεμβάσεις στο α’ μέρος. Σταμάτησε εντυπωσιακά τον Σέρβο και στη φάση του 49′. Δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο φάουλ του Βιεϊρίνια.

ΜΠΑΚΑΚΗΣ: Υπέπεσε σε ανόητο πέναλτι στο 23′ και μετά ήταν εκτός τόπου και χρόνου! Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τον Μπίσεσβαρ. Όταν πέρασε στο αριστερό άκρο της άμυνας τα πήγε καλύτερα με αντίπαλο τον Μακ ή τον Πέλκα.

ΧΟΥΛΤ: «Έφαγε» πολλές μπαλιές στην πλάτη γιατί δεν είχε βοήθειες από τον Μάνταλο. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον Κάμπος και δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Έκανε ένα ανόητο λάθος σε γύρισμα της μπάλας, αλλά τον έσωσε ο Μπάρκας.

ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ: Ήταν σχεδόν αλάνθαστος στα καθήκοντά του. Καθοδήγησε σωστά την άμυνά του, «καθάρισε» τις περισσότερες φάσεις στα μετόπισθεν, προσπάθησε να βοηθήσει στο να ανέβει η μπάλα και στο τέλος έπαιζε μόνος του στο κέντρο της άμυνας. Όπως αποδείχθηκε ωστόσο δεν έφτανε…

ΒΡΑΝΙΕΣ: Είχε σταθεί αξιοπρεπώς μέχρι το 80′. Δεν επέτρεψε στον Πρίγιοβιτς να φανεί απειλητικός, αλλά η ενέργειά του να διαμαρτυρηθεί στη φάση της αποβολής του Μαουρίσιο ήταν «εγκληματική» αφού άφησε άνευ λόγου και αιτίας την ομάδα με δέκα παίκτες.

ΣΙΜΟΕΣ: Ο Πορτογάλος επιδίωκε να κόψει την ανάπτυξη του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ από τα μετόπισθεν, αλλά όταν η μπάλα περνούσε, μετά έπρεπε να τρέχει επί… δύο. Δεν μπόρεσε να κοντρολάρει το ρυθμό όπως έκανε σε άλλα ματς και στο τέλος άδειασε.

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν παντού, αλλά επειδή ο Σιμόες ανέβαινε ψηλά έφαγε κάποιες μπαλιές στην πλάτη του. Παρόλα αυτά κατάφερε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε και δεν κατάφερε να βοηθήσει στην ανάπτυξη.

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: Κάκιστο παιχνίδι από τον μεσοεπιθετικό της «Ένωσης» που αγωνίστηκε ως δεξί χαφ. Δεν μπόρεσε να σταματήσει τις επελάσεις του Βιεϊρίνια και δεν ντούμπλαρε είτε τον Μπακάκη είτε τον Γκάλο. Επίσης όσο και αν προσπαθούσε δεν μπορούσε να βοηθήσει στη δημιουργία.

ΜΑΝΤΑΛΟΣ: Δεν ήταν έτοιμος να παίξει. Κακώς ξεκίνησε το παιχνίδι. Ήταν από τους χειρότερους παίκτες της ΑΕΚ, καθώς δεν βοήθησε καθόλου στον ανασταλτικό τομέα τον Χουλτ και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να δημιουργήσει στο επιθετικό κομμάτι.

ΛΙΒΑΙΑ: Ήταν από τους διακριθέντες στο πρώτο ημίχρονο αφού κρατούσε και έσπαγε μπάλα σωστά, προσπαθούσε να συνδυαστεί με τον Αραούχο, αλλά δεν είχαν καμία βοήθεια από τα άκρα και τους δύο κεντρικούς μέσους. Στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκε…

ΑΡΑΟΥΧΟ: Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν αυτός που τα έδωσε μεν όλα, όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και να βοηθήσει την ομάδα του. Έχασε μία σπουδαία ευκαιρία στο 11′ και άλλη μία στο 89′ όπου για εκατοστά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι για να ισοφαρίσει.

ΓΚΑΛΟ: Πήρε τη θέση του Χουλτ και έπαιξε δεξί μπακ. Είχε αρκετά ανεβάσματα βοήθησε στην ανάπτυξη, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά. Είχε μία τελική προσπάθεια που κατέληξε σε καραμπόλα και αρκετές σέντρες που κόπηκαν εύκολα.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε αντί του αρνητικού Μάνταλου, αλλά στο χρόνο που χρησιμοποιήθηκε δεν κατάφερε να αναλάβει και να ολοκληρώσει σωστά κάποια επιθετική πρωτοβουλία. Αν αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι δεν ήταν όπως το είχε ονειρευτεί.

ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ: Μπήκε για να παίξει στο κουτί και να απελευθερώσει τους Λιβάια και Αραούχο. Δεν πρόλαβε να δώσει κάτι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ