Πασχαλάκης: «Αξίζαμε το πρωτάθλημα και το δείξαμε στο Κύπελλο»

Πασχαλάκης: «Αξίζαμε το πρωτάθλημα και το δείξαμε στο Κύπελλο»

Ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για την κατάκτηση του Κυπέλλου και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του.

Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για τη μεγάλη εμφάνιση και τη νίκη επί της ΑΕΚ έδωσε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδα. Ο πορτιέρο του Δικεφάλου δήλωσε ότι οι «ασπρόμαυροι» άξιζαν το πρωτάθλημα και το απέδειξαν με τη νίκη που πέτυχαν στον τελικό του Κυπέλλου. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας που ταξίδεψαν στην Αθήνα και στάθηκαν στο πλευρό τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντική στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε ο ΠΑΟΚ είμαστε μεγάλη δύναμη και επάξια κερδίσαμε. Αξίζαμε το πρωτάθλημα και το δείξαμε στο κύπελλο. Θέλω να δώσω ένα μεγάλο ρισπέκτ σε όλο αυτό το κόσμο που ταξίδεψε και κάνανε τόσα χιλιόμετρα. Συγχαρητήρια στην ομάδα και στα παιδιά όλη τη χρονιά έχουμε πολεμήσει πολύ και μας άξιζε αυτή η στιγμή. Θέλω να αφιερώσω αυτό το κύπελλο στην οικογένεια μου και σε μια γυναίκα που έχασα πρόσφατα τη Γιούλη».

Μακ: «Παίξαμε φανταστικά»

Χαρούμενος που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας δήλωσε ο Ρόμπερτ Μακ, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ με 2-0. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου τόνισε ότι οι «ασπρόμαυροι» πραγματοποίησαν μια φανταστική εμφάνιση και κέρδισαν την πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

«Το κλειδί ήταν ότι από το πρώτο λεπτό παίξαμε φανταστικά. Παίξαμε όπως ακριβώς θα θέλαμε και όπως είχαμε πει. Είναι μεγάλη μας χαρά που κατακτήσαμε αυτό το τρόπαιο στην έδρα του αντιπάλου μας, που πήρε το πρωτάθλημα», δήλωσε ο 27χρονος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ