Πάμπλο Γκαρσία : «Ο ΠΑΟΚ καλύτερος της ΑΕΚ και ατομικά και ομαδικά»

Πάμπλο Γκαρσία : «Ο ΠΑΟΚ καλύτερος της ΑΕΚ και ατομικά και ομαδικά»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ, για την ανωτερότητα του Δικέφαλου του Βορρά έναντι της ΑΕΚ αλλά και για τις συμπεριφορές του Όσκαρ Γκαρθία και του Χιμένεθ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ υπό τη οδηγίες του, αλλά φυσικά μίλησε και για την πρώτη ομάδα, την κατάκτηση του Κυπέλλου και τις συμπεριφορές του Όσκαρ Γκαρθία και του Χιμένεθ.

Μιλώντας στην εφημερίδα Metrosport ο Ουρουγουανός επισήμανε ότι ήταν σίγουρος για την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ: «Δε φοβήθηκα καθόλου μήπως χάσουμε το Κύπελλο. Έχουμε καλύτερους παίκτες από την ΑΕΚ. Είμαστε καλύτεροι και ατομικά και ομαδικά. Το πιο σημαντικό φέτος ήταν ότι είδαμε και είδαν όλοι ότι παίξαμε την καλύτερη μπάλα, ότι γίνεται σωστή δουλειά στην ομάδα. Το πρωτάθλημα το πήραν στα χαρτιά. Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Μακάρι στο μέλλον να αλλάξουν τα πράγματα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία αλλά και στον Χιμένεθ και την ΑΕΚ: «Ο Χιμένεθ μιλάει για την ομάδα του. Αυτοί, όμως, που παίξαμε μπάλα και γνωρίζουμε, ξέρουμε ότι δεν είναι σωστό αυτό που έγινε στην Τούμπα με την ΑΕΚ. Ούτε αυτό που έκανε ο Όσκαρ Γκαρθία ήταν σωστό. Είναι ότι πιο άσχημο μπορεί να συμβεί. Είναι τραγικό. Ο κόσμος ευτυχώς, καταλαβαίνει τι γίνεται».

Κλείνοντας, ο Ουρουγουανός τεχνικός (πλέον) ξεκαθάρισε πως δεν έχει αυτή την στιγμή στόχο την πρώτη ομάδα ενώ αναφέρθηκε και στις μεταγραφές: «Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και στη Ελλάδα. Γιατί να αγοράζουμε από το εξωτερικό;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ