Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση του Βόλου στους «Ζωσιμάδες», άνετα στους «16», Πανσερραϊκός και Κηφισιά

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση του Βόλου στους «Ζωσιμάδες», άνετα στους «16», Πανσερραϊκός και Κηφισιά

Με τρεις, από τις συνολικά πέντε αναμετρήσεις του προγράμματος (οι άλλες δύο θα διεξαχθούν στις 9/10), ξεκίνησε σήμερα (7/10) η 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία μπήκαν και οι ομάδες της Super League πλην των πέντε που αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν στα ευρωπαϊκά κύπελλα, δηλαδή ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης.

Στην αναμέτρηση επιπέδου… Super League, ο Βόλος νίκησε εκτός έδρας με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι της Κρήτης, μεταξύ των Χανίων και του ΟΦΗ, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Καμπανιακό.

Διαβάστε επίσης: Κάντιθ – Χιρόνα 0-1: Συνεχίζει το βιολί της η ομάδα του Μίτσελ

Οι «νεοφώτιστοι» στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία, Πανσερραϊκός και Κηφισιά πέρασαν με το ίδιο σκορ (2-0) εκτός έδρας τα εμπόδια των Αστέρα Καισαριανής και Αχαρναϊκού, ομάδες που αγωνίζονται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Δεν έχει οριστεί ακόμη η αναμέτρηση του Διαγόρα με τον Παναιτωλικό, αφού η ομάδα της Ρόδου εξασφάλισε μόλις την περασμένη Τετάρτη (4/10) την πρόκριση, νικώντας το Αιγάλεω, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχουν εκκρεμότητες από την 3η και την 4η φάση, με συνέπεια ο Ατρόμητος και η Λαμία να περιμένουν ακόμη να μάθουν τους αντιπάλους τους.

Χωρίς αγώνα προκρίνονται στη φάση των «16» οι Καλλιθέα, Νίκη Βόλου και ΑΕΛ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ