Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2: Ματσάρα στις Σέρρες με λύτρωση στο 90′

Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2: Ματσάρα στις Σέρρες με λύτρωση στο 90′

Ο Πανσερραϊκός πήρε τη ματσάρα που διεξήχθη στις Σέρρες με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα με λυτρωτή τον Άλεξιτς στο 90' να κάνει το τελικό 3-2.

Ο Πανσερραϊκός συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στην επιστροφή του στη Super League, επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα (3-2) με γκολ του Άλεξιτς στο 90′ για να κάνει το 2 στα 2 στην έδρα του.

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο φάσεις και γκολ, που είχε τα πάντα (χαμένο πέναλτι και αποβολή) ένα γκολ στα τελευταία λεπτά έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Πώς είναι Φορτούνης και Ρέτσος – Οι ενοχλήσεις και τι έκαναν στο Ρέντη

Ο Πηλέας στο 9ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ για τον Πανσερραϊκό, για να απαντήσει άμεσα ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παντελάκη για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο 24′ ο Άλεξιτς έχασε μία επική ευκαιρία να κάνει το 2-1 αστοχώντας εξ αναπνοής, πριν ο Στάικος σκοράρει τελικά στο 3-2 σε μία φάση που ο Κλέιμαν είχε πολύ άσχημη αντίδραση.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΣ, με τον Τσαούση να κάνει δυνατό βολέ μέσα από την περιοχή στο 62′ ισοφάρισε σε 2-2 και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος για τους γηπεδούχους, ο Πηλέας δεν μπόρεσε να ευστοχήσει και σε δεύτερη εκτέλεση πέναλτι και στο 70′ έστειλε τη μπάλα άουτ.

Το χρυσό γκολ για τον Πανσερραϊκό το πέτυχε ο Άλεξιτς στο 90′ με ωραίο τελείωμα στην κλειστή γωνία του Χόβαν.

Στο 90+6′ ο Καραχάλιος έχασε τη μπάλα έξω από την περιοχή και αναγκάστηκε να ανατρέψει τον Σοφιανό, με τον διαιτητή να του δείχνει την κόκκινη κάρτα και να χάνει τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Πανσερραϊκός έφτασε τους 9 βαθμούς σε 6 παιχνίδια και είναι πλέον 5 παιχνίδια αήττητος, με τον ΠΑΣ να βρίσκεται πιο χαμηλά στη βαθμολογία με 5 βαθμούς σε 6 παιχνίδια.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης (Ντάνκερλουϊ 86′), Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας (Μασκανάκης 71′), Ουεντραόγκο (Θυμιάνης 87′), Στάικος, Μούργος (Σοφιανός 71′), Χατζηστραβός (Μορέιρα 55′), Άλεξιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος, Γκάρο (Λώλης 66′), Τζίνο (Λιάσος 90′), Παμλίδης, Τζίμας (Ροσέρο 55′), Κόντε (Μπάλαν 88′).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ