Το Κατάρ ανακοίνωσε νέο επενδυτή στη Παρί Σεν Ζερμέν σε ένα ντιλ δισεκατομμυρίων

Το Κατάρ ανακοίνωσε νέο επενδυτή στη Παρί Σεν Ζερμέν σε ένα ντιλ δισεκατομμυρίων

Το Κατάρ πούλησε το 12,5% των μετοχών της Παρί Σεν Ζερμέν στην Αrctos Partners σε ένα deal αξίας 4,3 δισεκατομμυρίων ευρώ

Το Κατάρ ανακοίνωσε πως βρήκε έναν νέο δυνατό συμμέτοχο στη Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Παριζιάνους να ανακοινώνουν μια χρυσή συμφωνία.

Το τελευταίο καιρό δημοσιεύματα από την Γαλλία ανέφεραν ότι το QSI αναζητούσε επενδυτή για να πουλήσει μειοψηφικό πακέτο μετοχών του συλλόγου. Κάτι που τελικά έγινε καθώς όπως ανακοίνωσαν οι Πρωταθλητές Γαλλίας, ήρθαν σε συμφωνία με τον Αμερικανικό κολοσσό, Αctor Rartners ο οποίος θα αποκτήσει των 12,5% των μετοχών του κλαμπ.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Πιθανή η συμμετοχή του Πετρούσεφ με Μπάγερν»

To ντιλ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί χρυσό καθώς οι μετοχές της Παρί θα εξαγοραστούν με το αστρονομικό ποσό των 4,3 δισεκατομμυρίων ευρώ, στη μεγαλύτερη αποτίμηση που έχει παρατηρηθεί ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Με αυτό το τρόπο, οι Καταριανοί διοικούντες της Παρί, οι οποίοι παραμένουν στο τιμόνι της ομάδας θα γεμίσουν τα ταμεία του συλλόγου, ενώ παράλληλα θα αποκτήσουν και έναν πανίσχυρο «συμπαίκτη», ο οποίος θα συνδράμει οικονομικά στις ανάγκες του Γαλλικού συλλόγου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ