Ζίβκοβιτς: «Είμαστε πάντα έτοιμοι όταν μας ζητηθεί να προσφέρουμε»

Ζίβκοβιτς: «Είμαστε πάντα έτοιμοι όταν μας ζητηθεί να προσφέρουμε»

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς μετά την νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο μίλησε για το επίπεδο ετοιμότητας που βρίσκονται οι παίκτες όταν τους ζητηθεί να προσφέρουνε.

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αλλά στο τέλος κέρδισε τον Βόλο με 1-0 για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να προχωράει σε δηλώσεις.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας στην πρώτη του εμφάνιση με τον Δικέφαλο μετά από πολύ καιρό μίλησε για το επίπεδο ετοιμότητας που βρίσκεται ο ίδιος αλλά και οι συμπαίκτες του. Αρχικά είπε:

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ-Βόλος 1-0: Ο Ευαγγέλου….. είπε τα κάλαντα στη Τούμπα

«Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε το παιχνίδι. Όλοι όσοι είμαστε στην ομάδα αγωνιζόμαστε και είμαστε πάντα έτοιμοι για να προσφέρουμε αυτό που μπορούμε όποτε μας ζητηθεί. Έτσι και εγώ που κλήθηκα να βοηθήσω την ομάδα μου προσπάθησα για το καλύτερο», και στη συνέχεια πρόσθεσε αν τον προβληματίζει το 1-0:

«Το Κύπελλο είναι μια τελείως διαφορετική διοργάνωση και σήμερα παίξαμε το πρώτο ημίχρονο μιας διπλής αναμέτρησης. Πηγαίνουμε στον Βόλο, έχοντας κερδίσει το πρώτο παιχνίδι και είναι μακριά η ρεβάνς που θα γίνει σε έναν μήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ