Αλεξανδρόπουλος: «Πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει, τίποτα δεν τελειώνει αύριο»

Αλεξανδρόπουλος: «Πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει, τίποτα δεν τελειώνει αύριο»

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μίλησε ενόψει της πρώτης μονομαχίας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για την φάση των «16» του Κυπέλλου, αλλά και για το συναπάντημα με την πρώην ομάδα του.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μίλησε ενόψει της πρώτης μονομαχίας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (10/1, 21:30) για την φάση των «16» του Κυπέλλου, αλλά και για το συναπάντημα με την πρώην ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Θα εξηγήσει ο Σταύρος Μάνταλος ποιος άλλαξε το όνομα του Μίχελ;

Για την αντίδραση που έδειξε η ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι:

Ικανοποιημένοι είμαστε μόνο όταν συνδυάζουμε καλό ποδόσφαιρο με τους τρεις βαθμούς, ωστόσο σίγουρα ήταν μια αντίδραση μετά την κακή εμφάνιση που είχαμε κόντρα στη Λαμία. Πρέπει να συνδυάσουμε την αντίδραση με το αποτέλεσμα και έτσι θα είμαστε ικανοποιημένοι.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

Είναι ένα σπουδαίο ντέρμπι. Τον Παναθηναϊκό τον αντιμετωπίσαμε στο πρωτάθλημα και είναι μια καλή ομάδα, αλλά αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει και χτυπήσουμε τις αδυναμίες του μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι. Ωστόσο είναι διπλά παιχνίδια. Σίγουρα τώρα κοιτάμε το πρώτο, αλλά τίποτα δεν τελειώνει αύριο.

Για το γεγονός πως επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος σε αυτό του γήπεδο:

Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Έπαιζα στον Παναθηναϊκό πολλά χρόνια και ειδικά σε αυτό το γήπεδο. Από την άλλη δε μπορώ να το ευχαριστηθώ στο 100% γιατί δεν υπάρχει κόσμος. Είτε η ατμόσφαιρα είναι θετική, είτε πιο πιεστική κάθε ποδοσφαιριστής ζητάει τέτοια παιχνίδια. Σίγουρα είναι ιδιαίτερο κάθε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι και πάρα πολύ κρίσιμο και σημαντικό, οπότε οφείλω να είμαι πολύ συγκεντρωμένος και αν αγωνιστώ να δώσω το 150%.

Για το που κρίνονται τέτοια ματς:

Κρίνονται στο ποια ομάδα το θέλει πιο πολύ. Οι μονομαχίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο και σίγουρα η ποιότητα που θα ξεδιπλώσει κάθε ποδοσφαιριστής θα είναι πολύ σημαντικά για το αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ