Πανσερραϊκός: Χωρίς Άλεξιτς η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Πανσερραϊκός: Χωρίς Άλεξιτς η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Χωρίς τον Κόστα Άλεξιτς θα παραταχτεί ο Πανσερραϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ στην πρώτη αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί της Τρίτης, ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson απέναντι στον ΠΑΟΚ. Για τον πρώτο αγώνα στην φάση των «8», η ομάδα από τις Σέρρες αντιμετωπίζει αύριο στο Δημοτικό γήπεδο της πόλης τον Δικέφαλο του Βορρά (17/01, 17:00).

Εκτός αποστολής έμειναν οι διεθνείς Μασαρίποφ και Ουεντραόγκο που έδωσαν τους πρώτους τους αγώνες σε Κύπελλο Ασίας και Κύπελλο Αφρικής, ο τραυματίας Χατζηστραβός που έχει υποστεί θλάση και οι Γκοτζαμανίδης, Δεληγιαννίδης, Άλεξιτς, Ανάκογλου.

Διαβάστε επίσης: Η εξωπραγματική πρόταση της Παρί στον Εμπαπέ

Την αποστολή θα ακολουθήσει κανονικά ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, ενώ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε σ’ αυτήν ο Αποστόλης Διαμαντής, ο οποίος ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες από την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Οι «εκλεκτοί» του Πάμπλο Γκαρσία είναι οι: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπεργκστρέμ, Αυλωνίτης, Διαμαντής, Πεταυράκης, Πηλέας, Ντάνκερλουι, Θυμιάνης, Μορέϊρα, Οικονόμου, Στάικος, Σοφιανός, Μούργος, Τομάς, Ουάρντα, Γούλερι, Χεφτέ, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου, Μπαϊροβιτς.

Τέλος, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Τσαγκαλίδη και του εύχεται καλή συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ