Επίσημο: Νέος προπονητής της Ρόμα ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι

Επίσημο: Νέος προπονητής της Ρόμα ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι

O Ντανιέλε Ντε Ρόσι θα διαδεχθεί τον Ζοσέ Μουρίνιο στον παγκο της Ρόμα μέχρι το τέλος της τρέχουσα σεζόν.

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία της Ρόμα με τον Ζοσέ Μουρίνιο, όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος σήμερα (16/1). «Έτριζε» η καρέκλα του Πορτογάλου τεχνικού το τελευταίο διάστημα στην πρωτεύουσα της Ιταλίας και η σημερινή ανακοίνωση της διοίκησης των Ρωμαίων, ήρθε να βάλει τέλος στις φήμες γύρω από το μέλλον του Μουρίνιο στη Ρόμα.

Πλέον, μετά από επίσημη ανακοίνωση του, ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε τον νέο προπονητή της ομάδα που δεν είναι άλλος από τον παλαίμαχο θρύλο της Ρόμα Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Οι «τζαλορόσι» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Ντανιέλε Ντε Ρόσι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ο Μιλουτίνοφ βγαίνει… μπροστά την κατάλληλη στιγμή (vids)

Οι πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Ρόμα

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Φρίντκιν που μου εμπιστεύτηκε την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας της Ρόμα: Από την πλευρά μου δεν γνωρίζω άλλο δρόμο πέρα από αυτόν της εφαρμογής, της καθημερινής θυσίας και της ανάγκης να δώσω ό,τι έχω μέσα μου για να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις που περιμένουν από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η συγκίνηση που μπορώ να καθίσω στον πάγκο μας είναι απερίγραπτη, όλοι ξέρουν τι είναι η Ρόμα για μένα, αλλά η δουλειά που περιμένει όλους μας έχει ήδη αρχίσει. Δεν έχουμε χρόνο, καμία επιλογή: Το να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παλεύουμε για τους στόχους μας και να προσπαθούμε να τους πετύχουμε είναι οι μόνες προτεραιότητες που έχουμε δώσει στον εαυτό μας το προσωπικό μου και εγώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ