Άρης: Με Βερστράτε και Κουέστα κόντρα στην ΑΕΚ (pics)

Άρης: Με Βερστράτε και Κουέστα κόντρα στην ΑΕΚ (pics)

Ο Βέλγος χαφ και ο Ισπανός τερματοφύλακας πήραν μέρος στην απογευματινή προπόνηση και τέθηκαν στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για την αυριανή (17/1) ρεβάνς του Κυπέλλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Μπίργκερ Βερστράτε και Χουλιάν Κουέστα πήραν μέρος στο απογευματινό πρόγραμμα εκγύμνασης των παικτών του Άρη και συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για την αυριανή (17/1)κρίσιμη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Βέλγος μέσος και ο Ισπανός τερματοφύλακας ξεπέρασαν σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα τραυματισμών τους και τέθηκαν στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, που θα αποφασίσει για το αν θα τους ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Αντίθετα εκτός έμειναν οι τραυματίες Ζουλ και Ρουπ, οι ανέτοιμοι Πάρδο και Βέλεθ, ενώ για λόγους τακτικής, μεταξύ άλλων και ο Μενέντες.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο προπονητής της Σαν Λορέντσο για τη μεταγραφή του Γκαστόν Ερνάντες στον Ολυμπιακό – Πόσα δίνουν οι Ερυθρόλευκοι, πόσο μακριά είναι το deal σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (17/01), στο πλαίσιο της φάσης των «16» του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» (2η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Verstraete, Manu Garcia, Doukoure, Durasek, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Jean Jules Mvondo, Rupp (τραυματίες), Pardo, Fran Velez (ανέτοιμοι), Menendez, Matarrita, Pavicic, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Κυριαζής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ