Με Κουέστα και επιστροφές για την πρόκριση ο Άρης

Με Κουέστα και επιστροφές για την πρόκριση ο Άρης

Ο Ισπανός τερματοφύλακας επιστρέφει στην ενδεκάδα στο σημερινό (17/1, 19.00) κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, μαζί με τους Φαμπιάνο, Οντουμπάζιο, Σουλεϊμάνοφ, Νταρίντα, Μοντόγια και Μορόν, ενώ αντίθετα στον πάγκο θα μείνει ο Βερστράτε.

Με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα παρατάσσει την ομάδα του ο Άκης Μάντζιος στη σημερινή (17/1, 19.00) κρίσιμη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ο Κουέστα, αν και δεν είναι απόλυτα έτοιμος, επιστρέψει στο βασικό σχήμα, όπως και οι Οντουμπάζιο, Φαμπιάνο, Σουλεϊμάνοφ, Νταρίντα, Μοντόγια και Μορόν. Αντίθετα, στον πάγκο θα μείνει ο Βερστράτε.

Ο τεχνικός του Άρη επέλεξε σύστημα 4-2-3-1 με τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: Νέο μπαμ ετοιμάζει ο Αλαφούζος: Μετά τον Μπακασέτα, κλείνει και τον Μαξίμοβιτς

Οι Τζούρασεκ και Ντουκουρέ θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή, ενώ ο Νταρίντα πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ