Νταρίντα: «Μοναδικός στόχος ο τελικός»

Νταρίντα: «Μοναδικός στόχος ο τελικός»

Το... σύνθημα για τα επόμενα ματς του Κυπέλλου έδωσε ο Βλαντιμίρ Νταρίντα μετά την μεγάλη πρόκριση του Άρη στους «8» του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ. 

Το… σύνθημα για τα επόμενα ματς του Κυπέλλου έδωσε ο Βλαντιμίρ Νταρίντα μετά την μεγάλη πρόκριση του Άρη στους «8» του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ. 

Διαβάστε επίσης: Η συγκλονιστική διαδικασία των πέναλτι στο Άρης – ΑΕΚ και το κοντράστ συναισθήματα (vids)

Αναλυτικά:

Για το τι σημαίνει η σημερινή πρόκριση: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δώσαμε τα πάντα στο γήπεδο, θέλαμε να προκριθούμε. Ακόμα και στην διαδικασία των πέναλτι ήμασταν αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε κι είμαστε χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση».

Για τη συνέχεια: «Σίγουρα, έχουμε κι άλλα παιχνίδια μπροστά μας στο Κύπελλο, όμως το σημερινό παιχνίδι ήταν «τελικός» υπό την έννοια ότι ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι που θα μπορούσαμε να δώσουμε στον δρόμο για τον τελικό».

Έπειτα πρόσθεσε: «Ήθελα να τα καταφέρουμε σήμερα. Κρίμα που δεν ήταν ο κόσμος στο γήπεδο για να το χαρούμε μαζί. Ήταν μια υπέροχη βραδιά».

Για το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο κι έφτασε ο Άρης στην ανατροπή: «Η απόδοσή μας δεν ήταν κι η καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο. Στα αποδυτήρια μιλήσαμε, είπαμε ότι έπρεπε να πιστέψουμε και να δώσουμε τα πάντα για να αναστρέψουμε την κατάσταση και το κάναμε».
Για το αν πιστεύει πως μπορεί ο Άρης να φτάσει στον τελικό: «Πρέπει!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ