Άρης: Αποφασισμένος να «καθαρίσει» την πρόκριση

Άρης: Αποφασισμένος να «καθαρίσει» την πρόκριση

Οι κιτρινόμαυροι θα αγωνιστούν με βασικούς στον σημερινό (24/1, 18.00) πρώτο προημιτελικό με τη Νίκη Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», προκειμένου να πετύχουν νίκη με τέτοιο σκορ, που θα τους εξασφαλίζει, ουσιαστικά, την παρουσία τους στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ξεκάθαρος είναι ο στόχος του Άρη στον σημερινό (24/1, 18.00) πρώτο εντός έδρας προημιτελικό Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου. Να «καθαρίσει» την πρόκριση από την πρώτη αναμέτρηση, μετατρέποντας τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία.

Ο Άκης Μάντζιος δεν άνοιξε τα «χαρτιά» του, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, το πιθανότερο, όμως, είναι ότι θα αγωνιστούν οι περισσότεροι βασικοί. Η συμμετοχή του Κουέστα, που συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις, θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ αν δεν τα καταφέρει, θα ξεκινήσει ο Χουτεσιώτης.

Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Οι Βερστράτε και Νταρίντα θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή, ενώ οι Φετφατζίδης και Γκαρθία διεκδικούν τη θέση πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, σε σύστημα 4-2-3-1.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Ζουλ, ο ανέτοιμος Τζούρασεκ, ο Ρόουζ για να πάρει «ανάσες», ενώ για λόγους τακτικής δεν συμπεριελήφθησαν οι Πάρδο, Μενέντες, Ρουπ, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης και Κυριαζής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ