Παναιτωλικός: Με Μλάντεν και Οικονόμου στην ρεβάνς με τον ΟΦΗ

Παναιτωλικός: Με Μλάντεν και Οικονόμου στην ρεβάνς με τον ΟΦΗ

Οι Οικονόμου και Μλάντεν θα δώσουν το παρόν στον επαναληπτικό του Παναιτωλικό κόντρα στον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδας

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΟΦΗ (31/1, 17:00), στην ρεβάνς του 2-1 στο Γεντί Κουλέ του πρώτου αγώνα όπου οι Αγρινιώτες είχαν πάρει προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά.

Ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τους Κρητικούς, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι Οικονόμου και Μλάντεν, οι οποίοι ανάρρωσαν πλήρως από τους τραυματισμούς τους και υπολογίζονται κανονικά. Επίσης, το παρόν στην αυριανή αναμέτρηση θα δώσει και ο Λομονάκο, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώθηκε ο Βρουσάι στη Ρίο Άβε

Εκτός παραμένουν ο τραυματίας Μπαλντασάρα και ο Καπίνο στο πλαίσιο του rotation, αφού στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου χρησιμοποιείται ο Στεργιάκης που είναι αναπληρωματικός τερματοφύλακας. Τέλος, ακόμα δεν υπολογίζονται οι νεοαποκτηθέντες Ταμπίντζε και Μπαμπόκ.

Η αποστολή των «κυανοκίτρινων» είναι η εξής: Μπακάκης, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρεθ, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Λιάβας, Κοντούρης, Νικολάου.

..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ