Στην Ρόμα ως δανεικός ο Ανχελίνιο (pic)

Στην Ρόμα ως δανεικός ο Ανχελίνιο (pic)

Η Ρόμα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού αριστερού οπισθοφύλακα Ανχελίνιο με την μορφή δανεισμού από την Λειψία

Παίκτης της Ρόμα με κάθε επισημότητα είναι ο Ανχελίνιο, όπως ανακοίνωσαν οι τζαλορόσι. Ο 27χρονος αριστερός μπακ θα αγωνιστεί έως το τέλος της χρονιάς στην ομάδα της αιώνιας πόλης ως δανεικός από την Λειψία, στην οποία και ανήκει.

Στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, ο Ανχελίνιο αγωνιζόταν ως δανεικός στην Τουρκία με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ, ωστόσο η συνεργασία τους διακόπηκε και πλέον ο Ισπανός αριστερός μπακ συνεχίζει την καριέρα του στην Serie A. Στην συμφωνία περιλαμβάνεται και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, με τα ιταλικά μέσα να αναφέρουν ότι υπολογίζεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Εκτός ο Πετρούσεφ, μέσα ο Ράιτ με την Άλμπα – Η 12άδα του Ολυμπιακού

Ο Ισπανός οπισθοφύλακας, που μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Μάντσεστερ Σίτι, Αϊντχόβεν, Χοφενχάιμ και Λειψία, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους Ρωμαίους και αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να μπει στην αποστολή για την αναμέτρηση της Ρόμα απέναντι στην Κάλιαρι στις 5 Φεβρουαρίου.

Ο Ανχελίνιο τη φετινή σεζόν είχε 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με ένα γκολ και μία ασίστ φορώντας τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ