Να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά θέλει ο ΠΑΟΚ

Να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά θέλει ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Πανσερραϊκό, για τη ρεβάνς των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Δικέφαλο του Βορρά να θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (31/1, 21:00) στην Τούμπα τον Πανσερραϊκό, για τη ρεβάνς του 4-0 στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Δικέφαλο του Βορρά να θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Τυπική διαδικασία μοιάζει ο σημερινός επαναληπτικός, με το 4-0 του πρώτου αγώνα να μην αφήνει πολλά περιθώρια στην ομάδα από τις Σέρρες. Νάσμπεργκ, Σάστρε, Μάρκος Αντόνιο, Ζίβκοβιτς, ήταν οι σκόρερ του πρώτου ματς.

Διαβάστε επίσης: Το μαγικό καπέλο του Μπαρτζώκα χωρούσε… τον Μόουζες Ράιτ (vid, pics)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν πήρε στην αποστολή τον Κοτάρσκι για λόγους ξεκούρασης, τον τραυματία Βιεϊρίνια και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Γιόνι Ότο. Πολλές αλλαγές αναμένεται να κάνει ο Ρουμάνος τεχνικός αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξής, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας.

Από την άλλη, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ψάχνει κάτι παραπάνω από ένα… θαύμα. Εκτός αποστολής έμειναν οι διεθνείς Μασαρίποφ και Ουεντραόγκο, ο τραυματίας Χατζηστραβός, ο Διαμαντής, ο Θυμιάνης και οι Αυλωνίτης, Ανάκογλου.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού:

Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, Ντάνκερλουι, Μορέιρα, Οικονόμου, Στάκος, Σοφιανός, Μούργος, Τομάς, Ουάρντα, Γούλερι, Χεφτέ, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου, Γκοτζαμανίδης, Δεληγιαννίδης, Άλεξιτς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ