Γκαρθία: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας για να τελειώσουμε τη δουλειά»

Γκαρθία: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας για να τελειώσουμε τη δουλειά»

Ο Μάνου Γκαρθία μίλησε για τη νίκη του Άρη επί του Παναιτωλικού, τονίζοντας πως η ομάδα θα χρειαστεί την στήριξη του κόσμου στη ρεβάνς.

Ο Άρης επιβλήθηκε του Παναιτωλικού με σκορ 1-0 και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Μάνου Γκαρθία μίλησε για την ευκαιρία που έχουν οι Θεσσαλονικείς, για την επιστροφή του από τον τραυματισμό, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας, τον οποίος κάλεσε στη ρεβάνς με τους Αγρινιώτες.

Οι δηλώσεις του Μάνου Γκαρθία:

«Ήταν σημαντικό να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα από τον πρώτο αγώνα. Δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα. Κάναμε το πρώτο βήμα και χρειαζόμαστε όλους τους φιλάθλους μας στον επαναληπτικό για να τελειώσουμε τη δουλειά», ανέφερε αρχικά.

Για τη δική του απόδοση, την καλύτερη από τη στιγμή που επέστρεψε από τον σοβαρό τραυματισμό του: «Μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα. Έχω στο μυαλό μου τη δουλειά που έγινε όλο τον προηγούμενο χρόνο και να γίνομαι καλύτερος μέσα από αυτό. Χάρηκα που αγωνίστηκα χθες και που είδα ξανά κόσμο σε παιχνίδι. Περιμένουμε με τη σειρά μας τον κόσμο μας για να το απολαύσουμε».

Με τις μαγικές του ενέργειες έδειξε σαν να είναι ερωτευμένος με τη μπάλα: «Μου έλειψε πάρα πολύ η δράση και το ποδόσφαιρο. Δεν μου έχουν εγκαταλείψει ακόμα οι πόνοι στο γόνατο. Το σώμα μου δεν είναι στο 100% όπως γνωρίζω τον εαυτό μου και όπως ήμουν. Το απολαμβάνω όσο δουλεύω και μου δείχνουν εμπιστοσύνη για να επιστρέψω στη κατάσταση που ήμουν».

Για τον μεγάλο φετινό στόχο του Κυπέλλου αλλά και τα υπόλοιπα παιχνίδια πρωταθλήματος: «Είναι ένας στόχος για εμάς αλλά και του οργανισμού, εδώ και χρόνια. Θέλουμε να φτάσουμε ως τον τελικό, θα δώσουμε τα πάντα για να πάμε εκεί και εκεί είναι όλα διαφορετικά. Αλλά και στο πρωτάθλημα έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε παντού και αυτό που θέλουμε τώρα είναι να ασφαλίσουμε την παρουσία μας στα playoffs».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ