Καταθέτουν έφεση Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για τις ποινές Μπακασέτα και Τάισον

Καταθέτουν έφεση Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για τις ποινές Μπακασέτα και Τάισον

Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο ΠΑΟΚ πήραν την απόφαση να καταθέσουν έφεση για την ποινή που επιβλήθηκε σε Μπακασέτα και Τάισον.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα καταθέσουν έφεση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, ζητώντας να μειωθεί η ποινή δύο αγωνιστικών που επιβλήθηκε στους Τάσο Μπακασέτα και Τάισον για την αποβολή τους στον προχθεσινό (14/2) πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η Πειθαρχική Επιτροπή, βασιζόμενη στη λέξη «απώθηση» που ανέφερε στο φύλλο αγώνος ο Ολλανδός διαιτητής Λινχάου, επέβαλλε την ποινή στους δύο παίκτες με βάση την παράγραφο 2β του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα που κάνει λόγο για «Ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή εκατόν είκοσι ευρώ, αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα εξαιτίας υβριστικής συμπεριφοράς -έργω ή λόγω-, ή απόπειρα βιαιοπραγίας σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας».

Τόσο οι Πράσινοι, όσο και οι Θεσσαλονικείς, απ’ την πλευρά τους, θα καταθέσουν άμεσα έφεση, προκειμένου να μειωθεί η ποινή των δύο παικτών στη μία αγωνιστική, ζητώντας μάλιστα να εκδικαστεί η υπόθεση όσο πιο σύντομα γίνεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ