Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης Τετέι, μετά από αίτημα του Αχιλλέα Μπέου

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης Τετέι, μετά από αίτημα του Αχιλλέα Μπέου

Ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε και πήρε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης που αφορά την υπόθεση με τον Ανδρέα Τετέι της Κηφισιάς, λόγω απουσίας του δικηγόρου του.

Ο Αχιλλέας Μπέος κλήθηκε από το πειθαρχικό όργανο της Super League για την υπόθεση του Ανδρέα Τετέι (κατηγορείται για ρατσιστική επίθεση), όμως ζήτησε την αναβολή της εκδίκασης κάτι που τελικά έγινε και θα εκδικαστεί σε μία βδομάδα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Βόλου ζήτησε αναβολή για όσα γράφηκαν στο φύλλο αγώνα με την αποβολή του (πλην της υπόθεσης του Τετέι), για την απουσία νομικού εκπροσώπου, καθώς ο δικηγόρος του απουσίασε εξαιτίας του ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Λαρίσης είναι σε αποχή.

Αρχικά, το αίτημα του δεν έγινε δεκτό και εκεί προκλήθηκε ένταση, με τον δικαστή να διακόπτει την εκδίκαση. «Είναι συνταγματικό μου δικαίωμα να εκπροσωπηθώ από δικηγόρο. Στην Ελλάδα είμαστε όχι στην Κορέα», ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος τελικά κατέθεσε με συνήγορο τον δικηγόρο του Βόλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η υπόθεση θα εκδικαστεί εκ νέου την προσεχή Πέμπτη (22/02) στις 13:00, ενώ είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η αναβολή δεν είναι μόνο για την υπόθεση του Ανδρέα Τετέι, αλλά και για όσα γράφτηκαν στον φύλλο αγώνα μετά την αποβολή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ