Οι …αμέτρητες (ποδοσφαιρικές) ζωές του Φατίχ Τερίμ (vids)

Οι …αμέτρητες (ποδοσφαιρικές) ζωές του Φατίχ Τερίμ (vids)

H τύχη βοηθά όσους την κυνηγούν και κυρίως στον αθλητισμό ισχύει το ρητό που λέει ότι χρειάζεται κάποιος να έχει και …άστρο.

Να ήταν μια φορά, λες οκ. Δεύτερη, πάει κι έρχεται. Αλλά εδώ μιλάμε για κανόνα. Όταν ένα παιχνίδι πάει στην κόψη του ξυραφιού, τότε νικητής βγαίνει ο Φατίχ Τερίμ.

Σύμπτωση; Μπορεί. Αλλά η τύχη βοηθά όσους την κυνηγούν και κυρίως στον αθλητισμό ισχύει το ρητό που λέει ότι χρειάζεται κάποιος να έχει και …άστρο!

Ιδού, λοιπόν, τι συνέβη το λίγο διάστημα που βρίσκεται ο Τούρκος προπονητής στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χτύπησε το «καμπανάκι» στον Λίλαρντ: «Στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να το πιστέψει και εκείνος»

1.Δίνει ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Νέο Φάληρο. Το ματς για το κύπελλο οδηγείται στα πέναλτι και εκεί, ο Καρβάλιο των Ερυθρόλευκων έχει το εισιτήριο της πρόκρισης στα χέρια του. Σουτ ο Πορτογάλος μέσος, απόκρουση ο Λοντίγκιν, ένα χαμένο «ματς μπολ» για τον Ολυμπιακό και λίγα χτυπήματα μετά οι Πράσινοι πανηγυρίζουν.

2. Παιχνίδι Νο2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο ΠΑΟ είναι καλύτερος, κλείνει τον Ατρόμητο στα καρέ του, προηγείται 1-0 , ισοφαρίζει την ήττα της Λεωφόρου. Δεν θέλει παράταση- εκεί όλα συμβαίνουν. Και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, με απίστευτη κεφαλιά ο Μλαντένοβιτς κάνει το 0-2, στέλνοντας το Τριφύλλι στα ημιτελικά.

3. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ανώτερος στη ρεβάνς και στο πράσινο σπίτι. Οι Βιλένα –Ζέκα έχουν χάσει τη μάχη του κέντρου και επ’ αυτού κάποιες αποφάσεις του Τερίμ συζητούνται, το ματς βρίσκεται στο 0-2 και στο όγδοο λεπτό της παράτασης. Κάπου εκεί ο …από μηχανής Θεός! Ενας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ (!) που βρέθηκε σε μια θέση που ίσως δεν τη φανταζόταν ούτε ο ίδιος.Παιχνίδι της μοίρας. Με υπέροχο στυλ βρήκε δίχτυα αλλά δεν πανηγύρισε. Μικρή σημασία για τον ΠΑΟ και τον Τερίμ είχε ο εσωτερικός κόσμος του (σκόρερ) Λημνιού. Τα πέναλτι ήταν πλέον γεγονός.

4.Ο ίσως καλύτερος ποδοσφαιριστής του εφετινού ΠΑΟΚ, παίρνει φόρα για το πέμπτο πέναλτι. Το γκολ σημαίνει πρόκριση στον τελικό. Κοινώς, ένα «ματς μπολ» για τον Δικέφαλο. Ο Ντεσπόντοφ συνήθως ευστοχεί, αλλά τον νικά ο Ντραγκόφσκι και τα πέναλτι παίρνουν παράταση!

5. Ο Λημνιός είναι ο παίκτης που επιλέγεται από το τιμ για το έκτο πέναλτι. Απόφαση που μάλλον ξάφνιασε αρκετό κόσμο. Αστοχεί, άουτ η μπάλα και ο επιθετικός φεύγει με σκυφτό το κεφάλι και συννεφιασμένο πρόσωπο. Ο Οζντόεφ έτοιμος για το σουτ-εισιτήριο αλλά ο Ντραγκόφσκι ξανά εκεί, στηρίζει τον ΠΑΟ και τις ελπίδες όλων στο πράσινο στρατόπεδο.

6. Σειρά του Αράο για πέναλτι. Γερό σουτ, σχεδόν με πάθος που ξεχείλιζε, αλλά πάνω στο δοκάρι. Ο Οτο με την πλούσια εμπειρία απέναντι στο σπουδαίο ραντεβού και τον τελικό. Ξανά όμως απόκρουση από τον Πολωνό γκολκίπερ του ΠΑΟ! Τρίτο χαμένο «ματς μπολ», από τα άγραφα στο ποδόσφαιρο.

7. Το σπουδαίο φινάλε: γκολ ο Σένκεφελντ, ένας μπακ που έχει βυθιστεί από τον Τερίμ στην ιεραρχία της άμυνας. Ποιος έπεται; Ο Σαμάτα; Αδέξιο χτύπημα, άουτ , ο Παναθηναϊκός αναμένει τον αντίπαλό του στον τελικό του Μαϊου και ο Φατίχ Τερίμ ζει μεγάλες στιγμές στην Ελλάδα. Οι ποδοσφαιρικές ζωές του, όντως, μοιάζουν αμέτρητες…

Πηγή: in.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ