Μάντζιος: «Υπήρχε άγχος, αφιερώνω την πρόκριση στην οικογένεια του Άρη»

Μάντζιος: «Υπήρχε άγχος, αφιερώνω την πρόκριση στην οικογένεια του Άρη»

Ο Άκης Μάντζιος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την πρόκριση του Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, τόνισε οι κίτρινοι ολοκλήρωσαν ένα στόχο, κάνοντας το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου

Ο Άρης βρίσκεται ξανά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, 14 χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία, μετά την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Παναιτωλικό στον δεύτερο ημιτελικό.

Ο Άκης Μάντζιος στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε ότι οι κίτρινοι έκαναν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ αφιέρωσε την πρόκριση σε όλη την οικογένεια του Άρη.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Χωρίς Γουόκαπ, Λαρεντζάκη κόντρα στη Βίρτους, μέσα ο Γουίλιαμς-Γκος

Για την πρόκριση: «Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα για να πάρουμε το κύπελλο. Επικεντρωθήκαμε από την αρχή της χρονιάς στον στόχο αυτό. Ξέρουμε τι σημασία έχει για όλους μας. Καταφέραμε να αποκλείσουμε την ΑΕΚ και έπειτα άνοιξε ο δρόμος για τον τελικό. Δώσαμε σήμερα μεγάλη χαρά στον κόσμο μας. Θυσιαστήκαμε όλη τη χρονιά γι’ αυτόν τον στόχο. Αξίζουν όλοι συγχαρητήρια. Η ομάδα, το σταφ, η διοίκηση και ο πρόεδρος».

Για το γεγονός πως το όνομά του έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών: «Ευχαριστώ τον κόσμο, εισπράττω πολύ την αγάπη, προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο για την ομάδα. Αφιερώνουμε την πρόκριση σε όλη την οικογένεια του Άρη, είναι μια επιθυμία χρόνων και εύχομαι να κατακτήσουμε και το Κύπελλο. Μακάρι να δώσουμε στους φίλους του Άρη τη χαρά ενός τίτλου μετά από τόσα χρόνια».

Όσο για τον αγώνα, είπε: «Είναι λογικό ότι υπήρχε άγχος. Δεν θέλαμε να κάνουμε κάποιος άγχος. Θέλαμε ένα γκολ για να γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα, δεν τα καταφέραμε και πήγαμε ως το τέλος με άγχος. Όμως αν εξαιρέσουμε μια κεφαλιά στα τελευταία λεπτά, δεν απειληθήκαμε από τον Παναιτωλικό».

Για το αν πιστεύει στις συμπτώσεις, γιατί ως παίκτης είχε κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδος απέναντι στον Παναθηναϊκό, είπε: «Μακάρι. Το εύχομαι το θέλουμε όλοι, άπαντες. Έχουμε χρόνο ακόμα, το σημαντικό είναι να το χαρούμε σήμερα και να αρχίσουμε από αύριο τη δουλειά γιατί έχουμε αγώνα πλέι οφ την Κυριακή, το κύπελλο μπορεί να περιμένει. Έχουμε καιρό μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό».

Για το που αφιερώνει αυτή την πρόκριση: «Σε όλη την οικογένεια του Άρη, στις δικές οικογένειές. Σε όλους όσους αποτελούν τον οργανισμό Άρη. Είναι επιθυμία πολλών ετών για όλους μας και ευελπιστούμε να το σηκώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ