Άρης: Χωρίς απρόοπτα η προπόνηση (vid)

Άρης: Χωρίς απρόοπτα η προπόνηση (vid)

Η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων για τον σαββατιάτικο (25/5) τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα, ενώ ο Μάντζιος έδωσε έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη και στην ανασταλτική λειτουργία.

Ο Άκης Μάντζιος δεν αποκάλυψε τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, στη σημερινή (21/5) προπόνηση,η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε έμφαση σε ασκήσεις για την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του, αλλά και την επιθετική λειτουργία.

Διαβάστε επίσης: Conference League: Άλλαξε ονομασία το γήπεδο της ΑΕΚ, για τον τελικό (vid)

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Το πρόγραμμα της Τρίτης ξεκίνησε με ενεργοποίηση, συνεχίστηκε με rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης, ασκήσεις αμυντικής λειτουργίας και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής.

Αύριο, Τετάρτη, η προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα είναι ανοικτή για τον κόσμο (θα ανοίξουν οι Θύρες 2 και 3) ενόψει του τελικού «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (25/05, 20:30)».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ