Μάγκνουσον: «Υπερήφανος για τα παιδιά – Ενθουσιασμένος που θα φορέσω ξανά αυτή την φανέλα»

Μάγκνουσον: «Υπερήφανος για τα παιδιά – Ενθουσιασμένος που θα φορέσω ξανά αυτή την φανέλα»

Με ανάρτησή του, στα social media ο Χόρντουρ Μάγκνουσον δήλωσε υπερήφανος για τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Το buzzer beater του Βαγιαννίδη έμελλε να κρίνει τον τελικό του φετινού Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με 1-0 του Άρη και να κατακτά το εικοστό Κύπελλο της ιστορίας του.

Ένα Κύπελλο το οποίο πανηγύρισε φυσικά και ο μεγάλος άτυχος της σεζόν, Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού που τραυματίστηκε στο ξεκίνημα της σεζόν στο γόνατο δήλωσε υπερήφανος για τους συμπαίκτες του μέσω ανάρτησης στα social media, ενώ τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Διαβάστε επίσης: Όλα για την κούπα: Ρεάλ και Παναθηναϊκός «μάχονται» για την κορυφή της Ευρώπης

«Δεν θα μπορούσα να το γράψω καλύτερα. Πολύ υπερήφανος με τα παιδιά απόψε. Δεν υπάρχει καλύτερο κλείσιμο από το να τελειώνεις μια σεζόν με έναν τίτλο. Αξίζουν όλη τη δόξα.

Προσωπικά ήταν μια σεζόν με ανάμεικτα συναισθήματα. Ξεκίνησε καλά ωστόσο μετά ακολούθησε ένας δύσκολος τραυματισμός από τον οποίο έμαθα πολλά. Τώρα είμαι πίσω και έτοιμος να αγωνιστώ ξανά τη νέα σεζόν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα φορέσω ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού και που θα δω εσάς, τους φιλάθλους της ομάδας, να τραγουδάτε.

Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη όλους αυτούς τους μήνες. Σήμαινε πολλά αλλά τώρα αξίζετε εσείς να πανηγυρίσετε», έγραψε ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού στην ανάρτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ