Νάπολι: Όλο και πιο κοντά στο deal με τον Αντόνιο Κόντε

Νάπολι: Όλο και πιο κοντά στο deal με τον Αντόνιο Κόντε

Σε οριστική συμφωνία φαίνεται πως έχουν φτάσει Αντόνιο Κόντε και Νάπολι, με τον Ιταλό προπονητή να βάζει την υπογραφή του σε 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας

Μια ανάσα από την επιστροφή του στους πάγκους βρίσκεται ο Αντόνιο Κόντε.

Σχεδόν 1 χρόνο μετά την τελευταία του δουλειά, ο έμπειρος Ιταλός προπονητής φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τη Νάπολι.

Διαβάστε επίσης: Τι γίνεται με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με το ισπανικό «relevo» οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και όλα δείχνουν θα έχουν «γάμο» στο επόμενο διάστημα.

Όπως αποκαλύπτουν οι Ισπανοί, ο Κόντε έχει θέσει προτεραιότητα την επιστροφή του στην Ιταλία για οικογενειακούς λόγους και εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, τότε ο 54χρονος κόουτς θα δώσει τα χέρια με τη Νάπολι. Ο Κόντε αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, που θα του αποφέρει 6,5 εκ. ευρώ τον χρόνο, ενώ στην συμφωνία προβλέπονται και μπόνους επίτευξης στόχων.

Τελευταία φορά που ο Κόντε έκατσε στους πάγκους ήταν τον Μάρτιο του 2023 όταν ήταν ακόμα προπονητής της Τότεναμ. Από τότε ο Κόντε παραμένει εκτός πάγκων και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει για λογαριασμό της Νάπολι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ