Σορεντίνο: «Η Φιορεντίνα είναι το φαβορί – Τα γήπεδα στην Ελλάδα είναι καυτά»

Σορεντίνο: «Η Φιορεντίνα είναι το φαβορί – Τα γήπεδα στην Ελλάδα είναι καυτά»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Στέφανο Σορεντίνο μίλησε στο Radio Bruno και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τελικό του Conference League, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα

Ο Στέφανο Σορεντίνο που έχει εμπειρία από την Ελλάδα, καθώς αγωνίστηκε στην ΑΕΚ την περίοδο 2005-2009, μίλησε σε ιταλικό μέσο για τον μεγάλο τελικό του Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα, στάθηκε στην «καυτή» ατμόσφαιρα των ελληνικών γηπέδων, κι έχρισε τους βιόλα φαβορί για να κατακτήσουν τον τίτλο.

«Στην Ελλάδα τα γήπεδα είναι πολύ ζεστά και δεν είναι εύκολο να πας να παίξεις εκεί, παρόλο που είναι τελικός και τα εισιτήρια θα μοιραστούν», τόνισε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Τι γίνεται με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό

«Σίγουρα οι προσδοκίες θα είναι πολύ υψηλές, θυμάμαι τους πανηγυρισμούς μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Μίλαν στο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε ο Ολυμπιακός παίζει στο γήπεδο του αντιπάλου του. Είναι ξεκάθαρο ότι ένας τελικός δεν είναι ένας αγώνας όπως όλοι οι άλλοι», πρόσθεσε.

Για το αν είναι φαβορί η Φιορεντίνα ανέφερε: «Ναι, αλλά σε έναν τελικό αυτό μετράει λίγο, δείτε τι έγινε ανάμεσα στην Αταλάντα και την Μπάγερ. Σίγουρα μετά τους δύο περσινούς τελικούς, η Φιορεντίνα πρέπει να το φέρει σπίτι της αυτή τη φορά, σημείωσε.

Για τον Τερατσιάνο: «Στην Ιταλία υπάρχει πάντα κριτική, ο πρώτος στόχος είναι ο προπονητής και ο δεύτερος ο τερματοφύλακας. Ο Τερατσιάνο είναι ίσως ένας παίκτης με λίγη κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης, αλλά αυτά τα χρόνια στη Φιορεντίνα έχει δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί και η απόκρουσή του στη Μπριζ ήταν καθοριστική για την επίτευξη του τελικού. Κάποια λάθη μπορεί να συμβούν, τον ξέρω και τον σέβομαι, ξέρω ότι ξέρει να αφήνει την κριτική να περνάει στα ψιλά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ