Φραπάρ: Ενήμερη η UEFA για όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό

Φραπάρ: Ενήμερη η UEFA για όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό

Η UEFA βρίσκεται σε επικοινωνία με τη Στεφανί Φραπάρ για όσα συνέβησαν χθες στο Πανθεσσαλικό.

Σε ανοιχτή επικοινωνία με την Γαλλίδα διαιτητή, Στεφανί Φραπάρ για όσα συνέβησαν χθες το βράδυ στο Πανθεσσαλικό, μετά την ολοκλήρωση του τελικού του Κυπέλλου, βρίσκεται η UEFA.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ήθελε να ακούσει τη δική της άποψη για την «άνανδρη» επίθεση που δέχθηκε από τον Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά και για όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Η UEFA είναι ενήμερη για το «ντου» του Θόδωρου Καρυπίδη στον αγωνιστικό χώρο και την επίθεση στη Γαλλίδα διαιτητή, ενώ έχει ήδη λάβει τις φωτογραφίες και τα βίντεο από το Πανθεσσαλικο Στάδιο. Ντοκουμέντα που κάνουν τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες.

Διαβάστε επίσης: Equipe: «Η Φραπάρ δέχτηκε επιθέσεις από τους ηττημένους»

Οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θέλουν να διαπιστώσουν κατά πόσο η Στεφανί Φραπάρ έχει επηρεαστεί ψυχολογικά με όσα συνέβησαν μετά τον τελικό. Το κυνηγητό και τη… φυγάδευσή της από την αστυνομία, μετά το ντου του Καρυπίδη, ο… περιορισμός στα αποδυτήρια και η μη παραλαβή μεταλλίου για λόγους ασφαλείας. Παράλληλα, θέλουν τη δική της ετυμηγορία για τα γεγονότα που συνέβησαν και την επίθεση που δέχθηκε.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA πιθανότατα θα ζητήσουν από την Κεντρικό Επιτροπής Διαιτησίας αναλυτικό report για όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικο και θα αποφασίσει τι θα γίνει την επόμενη σεζόν. Αν θα συνεχίσει να βοηθάει στον ορισμό ξένων διαιτητών στα ντέρμπι ή αν θα… κλείσει την κάνουλα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ