Διεθνώς ρεζίλι το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Η Φραπάρ φυγαδεύτηκε από την αστυνομία, μετά από ντου του Καρυπίδη» (pics)

Διεθνώς ρεζίλι το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Η Φραπάρ φυγαδεύτηκε από την αστυνομία, μετά από ντου του Καρυπίδη» (pics)

Τα κορυφαία ειδησεογραφικά πρακτορεία γράφουν για όσα συνέβησαν μετά τον τελικό του Κυπέλλου και το «ντου» του Καρυπίδη.

Το άνανδρο «ντου» του Θεόδωρου Καρυπίδη στη Γαλλίδα διαιτητή του τελικού του Κυπέλλου, Στεφανί Φραπάρ, μετά την ήττα της ομάδας της Θεσσαλονίκης από τον Παναθηναϊκό με 1-0, κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, με το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται για μια ακόμα φορά διεθνώς ρεζίλι.

Αρνητικός πρωταγωνιστής αυτή τη φορά ήταν ο παράγοντας του Άρη, ο οποίος με το που τελείωσε το παιχνίδι εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε στην Στεφανί Φραπάρ. Ο φωτογραφικός κατέγραψε τις απαράδεκτες εικόνες και το «ντου» του Καρυπίδη, με τα διεθνή Μέσα να τις αναπαράγουν και το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται ξανά ρεζίλι.

Χαρακτηριστικά ήταν τα δημοσιεύματα που υπάρχουν σε ιστοσελίδες δύο εκ των κορυφαίων ειδησεογραφικών πρακτορείων του κόσμου, όπως είναι το «skysports» και η «Daily Mail», τα οποία αναφέρονται στην άνανδρη επίθεση του Καρυπίδη στη Φραπάρ. «Η Στεφανί Φραπάρ φυγαδεύτηκε από τον αγωνιστικό χώρο από την αστυνομία, μετά την ολοκλήρωση του τελικού του ελληνικού Κυπέλλου», αναφέρει το «Skysports», το οποίο κάνει ειδική αναφορά στην άνανδρη επίθεση του Θεόδωρου Καρυπίδη.

Ειδική αναφορά στο «ντου» του προέδρου του Άρη κάνει και η «Daily Mail», με τη βρετανική ιστοσελίδα να δημοσιεύει τις σχετικές φωτογραφίες από όσα συνέβησαν χθες το βράδυ στο Πανθεσσαλικό μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ