Τι ρόλο έχει τελικά ο Καρυπίδης στον Άρη;

Τι ρόλο έχει τελικά ο Καρυπίδης στον Άρη;

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι ο ιδιοκτήτης-φάντασμα του Άρη με την ανοχή όλων αρμόδιων οργάνων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το όνομά του παίζει παντού το τελευταίο 24ωρο και όχι για καλό λόγο. Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει γίνει viral σε όλο τον κόσμο μετά την πρωτοφανή και άναδρη επίθεσή του στη διαιτητή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, Στεφανί Φραπάρ, επειδή θεώρησε ότι αδίκησε τον Άρη.

Ποιος όμως είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης; Γιατί στον Άρη φαίνεται πως δεν έχει κανέναν απολύτως ρόλο. Ως επιχειρηματίας, άρχισε να αυτοπροβάλλεται ως «market leader της εγχώριας αγοράς» μέσω της εταιρίας με παλέτες, ποντάροντας στο κενό που υπήρχε. Στη χρήση του 2015 ο τζίρος της «Karipidis Pallets» είχε εκτοξευθεί στα 37,9 εκατ. ευρώ (με τελικό αποτέλεσμα κέρδη 459.543 ευρώ), έναντι 19,76 εκατ. ευρώ το 2014, δηλαδή ήταν αυξημένος κατά 91,77% μέσα σε έναν χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Σοκ με τον Κίναν Έβανς: Λιθουανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως θα μείνει έξω 6-8 μήνες (vid)

Το 2021, ο κύκλος εργασιών έχει καταρρεύσει στις μόλις 326.342 ευρώ από 4,3 εκατ. ευρώ το 2020 με τα καθαρά (μετά φόρων) αποτελέσματα να διαμορφώνονται σε ζημίες 821.057 ευρώ, έναντι κερδών 281.505 ευρώ την προηγούμενη χρονιά και με τα «αποτελέσματα εις νέο» να δείχνουν συσσωρευμένες ζημίες ύψους 5,8 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, οι υποχρεώσεις βρίσκονται στα 34,77 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 13,7 εκατ. ευρώ είναι τραπεζικά δάνεια. Η «Karipidis Pallets» έτυχε το καλοκαίρι του 2019 και της ευνοϊκής ρύθμισης των ουκ ολίγων οφειλών της προς τον Δήμο της Νάουσας. Η εμπλοκή του με τα Σούπερ Μάρκερ Αρβανιτίδη αποτελούν ένα ακόμα μελανό σημείο καθώς στο πέρασμά του, ο Καρυπίδης άφησε απλήρωτους υπαλλήλους και ανθρώπους να φτάνουν στα πρόθυρα της απόπειρας αυτοκτονίας λόγω της οικονομικής θέσης στην οποία είχαν περιέλθει.

Στον Αρη ο Θόδωρος Καρυπίδης αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας πριν από περίπου μία δεκαετία και την οδηγεί στην επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Τα τελευταία χρόνια, έχει την ιδιότητα του «ισχυρού άνδρα», μια ταμπέλα την οποία έχει κολλήσει καθώς έχει βρει τρόπο να εκπροσωπεί τον Αρη, να είναι «ο Αρης» και ταυτόχρονα να μην φαίνεται επισήμως πουθενά.

Μάλλον, όχι και πουθενά. Φαίνεται στο βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου, να κάνει του στην Φραπάρ. Ο Θόδωρος Καρυπίδης δε θα έπρεπε να έχει καμία σχέση με τον Αρη, έχοντας βάλει άλλους αντ’ αυτού να φαίνονται. Και όλα αυτά, υπο την ανοχή του κόσμου του Αρη, που βλέπει την ομάδα του να στιγματίζεται από τις συμπεριφορές ενός ανθρώπου που θέλει να φαίνεται παντού αλλά να μην έχει τίποτα στο όνομά του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ