Χωρίς Ιγκλέσιας και Τόνσο ο Αστέρας απέναντι στον Απόλλωνα

Χωρίς Ιγκλέσιας και Τόνσο ο Αστέρας απέναντι στον Απόλλωνα

Οι δύο παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και τέθηκαν νοκ-άουτ από την αυριανή αναμέτρηση (25/09, 19:00) για το Κύπελλο Ελλάδας.

Με δύο πολύ σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Αστέρας Τρίπολης στο αυριανό (25/09, 19:00) εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 1η αγωνιστική της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Συγκεκριμένα, ο Σάββας Παντελίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ματίας Ιγκλέσιας και Μάρτιν Τόνσο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν και αποκλείστηκαν από την αποστολή για το ματς με την Ελαφρά Ταξιαρχία. Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί το προηγούμενο Σάββατο, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τους Αρκάδες να κερδίζουν εύκολα με 2-0.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα για το ματς με τον Απόλλωνα απαρτίζεται από τους: Αθανασιάδη, Παπαδόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Πασαλίδη, Κυριακόπουλο, Τασουλή,  Μαρτίνεθ, Κώτσιρα, Βλάχο, Βαλιέντε, Μουνάφο, Τζίμα, Μπελόκ, Ρόλε, Καλτσά, Τσιλιανίδη, Φερνάντεθ, Μανιά και Δουβίκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ