ΠΑΟΚ – Άρης : Η κριτική των παικτών των κιτρινόμαυρων

ΠΑΟΚ – Άρης : Η κριτική των παικτών των κιτρινόμαυρων

Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών του Άρη, μετά το 1-1 μέσα στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Χουλιάν Κουέστα

Ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση από τον Ισπανό τερματοφύλακα. Ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, ενέπνεε σιγουριά στην άμυνα του, ενώ λίγο έλειψε να αποκρούσει και το πέναλτι του Πέλκα.  

Ούγκο Σόουζα

Αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της  άμυνας και όχι στη φυσική του θέση. Τα πήγε καλά στα ανασταλτικά του καθήκοντα, όμως, δεν κατάφερε να βοηθήσει στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του.

Μεντζίμ Μάβραϊ

Καλό ντεμπούτο από τον Αλβανό αμυντικό με την φανέλα του Άρη. Πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, κέρδισε όλες σχεδόν τις προσωπικές μονομαχίες από τους αντιπάλους επιθετικούς, ενώ πέρασε και κάθετες πάσες προς τους μεσοεπιθετικούς παίκτες του Άρη.

Φραν Βέλεθ

Από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του Πάκο Ερέρα στο σημερινό παιχνίδι. Έβγαινε πάντα πρώτος στην μπάλα, έδειξε πάθος και διάθεση, ενώ προώθησε αρκετές φορές και τη μπάλα μέχρι την μεσαία γραμμή.

Άλεξ Μενέντεθ

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στα αμυντικά του καθήκοντα, όμως, προωθήθηκε ελάχιστες φορές  και στο δεύτερο ημίχρονο έδειχνε να μένει από δυνάμεις και έγινε αλλαγή από τον Ερέρα.

Μανώλης Σιώπης

Αδιάκοπο τρέξιμο στην μεσαία γραμμή, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έδινε βοήθειες στους συμπαίκτες του  στα δυο άκρα της άμυνας. Στα πρώτα λεπτά έκανε κάποιες λάθος πάσες, ενώ στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση του.

Χαβιέρ Ματίγια

Πολύ καλή παρουσία από τον Ισπανό μέσο, που κράτησε την μπάλα όποτε χρειάστηκε, βοήθησε τον Άρη να κερδίσει τον έλεγχο στο κέντρο και θα μπορούσε να σκοράρει στο 62ο λεπτό και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Νικολάς  Κολάσο

Ο Αργεντινός μέσος είχε διάθεση, όμως, δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, ενώ έκανε και αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις του. Βελτιώθηκε όταν χρησιμοποιήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας στα τελευταία λεπτά.

Μπρούνο Γκάμα

Χωρίς να φτάσει σε υψηλά επίπεδα από πλευράς απόδοσης , δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ με την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση, ενώ  δεν ήταν λίγες οι φορές που οι αντίπαλοι αμυντικοί επιστράτευσαν σκληρά μαρκαρίσματα για να τον σταματήσουν.

Ματέο Γκαρσία

Καταπληκτική εμφάνιση από τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, που πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, ενώ υπήρχαν στιγμές που έκανε ότι ήθελε την άμυνα του ΠΑΟΚ.

Χαμζά Γιουνές

Ακατανόητη η ενέργεια του στη φάση του πέναλτι. Έδωσε μάχες, ενώ ήταν εξαιρετική η ασίστ του στο γκολ της ισοφάρισης του Γκαρσία.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Θωμάς Ναζλίδης

Έδωσε μάχες με τους αντίπαλους αμυντικούς και βοήθησε την ομάδα του να κρατήσει την μπάλα.

Μιτζέν Μπάσα

Ο Ερέρα τον πέρασε στο παιχνίδι για να δώσει ώθηση στην μεσαία γραμμή της ομάδας του και αυτό ακριβώς έκανε

Νικολά Ντιγκινί

Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ