Θύελλα Καμαρίου – Ηρακλής 0-3

Θύελλα Καμαρίου – Ηρακλής 0-3

Ο Ηρακλής μπορεί να μην εντυπωσίασε αλλά νίκησε με 3-0 και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς, απέναντι στην αξιόμαχη Θύελλα Καμαρίου.

Μπορεί ο Ηρακλής και η Θύελλα Καμαρίου να χωρίζονται από μια κατηγορία, αλλά μόνο εύκολο δεν ήταν το απόγευμα του «Γηραιού» στη Νάξο.

Οι Θεσσαλονικείς πήραν την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού από το ξεκίνημα, με το πρώτο δεκάλεπτο να έχει αρκετά αργό ρυθμό χωρίς κάποια επικίνδυνη φάση.

Από το 15ο λεπτό και μετά όμως το παιχνίδι πήρε γρηγορότερο ρυθμό με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να δημιουργήσουν από τα άκρα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και βρήκαν δύο ευκαιρίες με τον πολύ καλό Ερρίκο να μην μπορεί να σουτάρει στον στόχο.

Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς κάποιο γκολ, με τον Ηρακλή να προσπαθεί αλλά να μην βρίσκει την «κλασική» ευκαιρία.

Στο δεύτερο μέρος ο «Γηραιός» μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα και έψαξε επιτακτικά το γκολ που θα έδιωχνε το άγχος. Στο 58′ ο Ζιαμπάρης με κεφαλιά μετά πολύ ωραία ενέργεια του Κλέιτον νίκησε τον Ανδριόλα και άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια και μέχρι το 80ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη και το τρίποντο. Με τις ευκαιρίες για το 2-0 να χάνονται οι γηπεδούχοι είχαν στιγμές που έφτασαν κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Βοσνιάδης ήταν ανίκητος σήμερα κρατώντας το «0» στην εστία του.

Στο τέλος της αναμέτρησης και με την Θύελλα να βγαίνει μπροστά για το 1-1, ο Ηρακλής βρήκε χώρους και πέτυχε δύο ακόμη γκολ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναγιωτούδης μετά από ασίστ του Γεωργίου έκανε το 2-0 και δύο λεπτά αργότερα ο Σίλβα Κλέιτον έβαλε το κερασάκι στην τούρτα γράφοντας το τελικό 3-0 υπέρ του «Γηραιού».

Οι συνθέσεις των ομάδων

Θύελλα Καμαρίου (Κώστας Μιχάλης): Ανδριόλας, Σπανός, Γελαδάρης, Μαντούσης (73′ Σ. Φύτρος), Ρέτζος, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Ζανελάρης, Φύτρος Μ. (70′ Δαβιλάς), Μαυρομάτης

Ηρακλής (Αλέκος Βοσνίαδης): Π.Βοσνίαδης, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Κουτρουμάνος (58′ Κουκόλης), Κανακούδης (29′ Γεωργίου), Μουμίν, Μενδρινός, Κλέιτον, Πασάς, Χασομέρης, Ρόβας (85′ Παναγιωτούδης).

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

1. Ηρακλής 3
2. ΠΑΣ Γιάννινα 3
3. Ατρόμητος 0
4. Θύελλα Καμαρίου 0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ