Ουζουνίδης: «Περίμενα καλύτερα πράγματα, κρατάμε τη νίκη»

Ουζουνίδης: «Περίμενα καλύτερα πράγματα, κρατάμε τη νίκη»

Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στη Λαμία, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, περίμενε περισσότερα πράγματα από τους παίκτες του.

Μόνο τη νίκη κρατάει από το παιχνίδι του Κυπέλλου με τη Λαμία ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι περίμενε περισσότερα πράγματα από τους παίκτες του. Παράλληλα, ο Ελληνας τεχνικός στάθηκε στο γεγονός ότι έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά στη φετινή σεζόν και επισήμανε ότι στην τελική αυτό που μετράει είναι η νίκη, είτε αυτή έρχεται με ένα γκολ διαφορά, είτε με περισσότερα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Περιμέναμε μερικά καλύτερα πράγματα, αλλά δεν τα είδαμε. Παίξαμε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, η εικόνα του οποίου ξεγελάει. Φεύγανε κομμάτια από το γήπεδο, δεν ήταν εύκολο. Σε τελική ανάλυση θέλαμε να κερδίσαμε και το κάναμε, ενώ παράλληλα δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε πολλά παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ. Είτε κερδίσεις με ένα γκολ είτε με περισσότερα αυτό που μετράει είναι η νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ