Ουζουνίδης: «11αδα που δεν έχει παίξει ποτέ μαζί, θέλουν δουλειά Μπότος-Γιούσης»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην συνέντευξη Τύπου μετά το ΑΕΚ-Λαμία 2-1 στην Καλλιθέα

Ουζουνίδης: «11αδα που δεν έχει παίξει ποτέ μαζί, θέλουν δουλειά Μπότος-Γιούσης» | to10.gr

Χαρούμενος για την νίκη με ανατροπή για την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης που είχε να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες.

Ο προπονητής της ΑΕΚ υπογράμμισε πως περίμενε να δει περισσότερα πράγματα από τους παίκτες του, ωστόσο τους δικαιολόγησε αφού παίζανε μαζί για πρώτη φορά. Παράλληλα, ανέφερε ότι ο Μπογέ είναι ένας ποιοτικός παίκτης και μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη Συνέντευξη Τύπου:

«Η αλήθεια είναι πως περίμενα λίγο καλύτερα πράγματα να δώ, παρόλο που ήταν μια ενδεκάδα που έπαιζε για πρώτη φορά μαζί και ήταν και παιδιά που δεν είχαν μέχρι τώρα πολύ χρόνο συμμετοχής. Ήταν όμως ευκαιρία να δώσω χρόνο σε κάποιους παίκτες. Αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι και αυτό έχει σημασία. Περιμέναμε πως θα ήταν καλύτερος ο αγωνιστικός χώρος, αλλά όμως μέσα στο ματς διαπιστώσαμε πως είχαμε προβλήματα. Παρότι μείναμε πίσω στο σκορ, αντιδράσαμε. Όταν έχεις τον Ροντρίγκο μέσα και έχει τέτοια κτυπήματα, είναι απόλαυση. Σε γενικές γραμμές όμως, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών. Είναι παιδιά που δεν έχουν παίξει κανένα παιχνίδι μαζί. Είναι λογικό να μην υπάρχει συνοχή. Αλλά αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να κερδίσουμε»

Για τον Μπογέ: «Με τον Λούκας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Σήμερα του δώσαμε λίγο παραπάνω χρόνο. Και με τον Απόλλωνα θα του δώσουμε παραπάνω χρόνο. Ξέρουμε τι ποιότητα έχει και αν υγιής και ξέρουμε πόσο πολύ μπορεί να μας βοηθήσει»

Για τους νεαρούς Μπότο και Γιούση: «Θέλω να πω δυο πράγματα για τον Μπότο και τον Γιούση. Παιδιά με ταλέντο, που έχουν πολλά πράγματα ακόμα να βγάλουν στο γήπεδο. Τους λείπουν κάποια στοιχεία, που πρέπει να δουλέψουν για να τα βελτιώσουν. Και σιγά, σιγά μπορεί να είναι δυο παίκτες που θα είναι επιλογή για την ομάδα μας»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο