Η αποστολή του Ηρακλή εν όψει Ατρόμητου και η επιθυμία του Βοσνιάδη για νίκη

Η αποστολή του Ηρακλή εν όψει Ατρόμητου και η επιθυμία του Βοσνιάδη για νίκη

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ανακοίνωσε την αποστολή του Ηρακλή για το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο (31/10, 17:15), ενώ στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Γηραιός θα κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς.

Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Ατρόμητο την Τετάρτη (31/10, 17:15), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ανακοίνωσε την αποστολή του Γηραιού για το ματς με τους Περιστεριώτες, στην οποία δεν συμπεριλήφθηκαν οι τραυματίες Κανακούδης και Παπαδόπολος, ενώ εκτός έμειναν και οι Βοσνιάδης, Γόμος, Κούσας, Ζιαμπάρης, Κουτρομάνος, Ντούνης, Πτηνόπουλος, Μουμίν και Παναγιωτούδης.

Αργότερα ο προπονητής των Κυανόλευκων πραγματοποίησε και σχετικές δηλώσεις, στις οποίες επισήμανε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στο σύνολο του Νταμίρ Κάναντι:

«Γνωρίζουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με αυξημένο βαθμό δυσκολίας, απέναντι σε μια ομάδα που είναι αήττητη στο πρωτάθλημα της Superleague. Εμείς ωστόσο, με όποια μορφή κι αν αγωνιστούμε, θα διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο τη νίκη που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στο στόχο, που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Το έργο μας αναμφισβήτητα είναι δύσκολο, ωστόσο θέλουμε πολύ τους τρεις βαθμούς και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας στο γήπεδο για να τους κερδίσουμε».

Αναλυτικά η αποστολή του Ηρακλή: Αμπάρης, Γρηγοριάδης, Χιντζίδης, Μακρής, Καζναφέρης, Στόιος, Κουκόλης, Γιαννίτσης, Στάμου, Καλτσάς, Κωστούλας, Μενδρινός, Ταϊανάν, Πασάς, Γεωργίου, Χασομέρης, Κλέιτον, Ρόβας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ