Άρης – Αήττητος Σπάτων 2-1

Άρης – Αήττητος Σπάτων 2-1

Ο Διαμαντόπουλος πέρασε στο ματς αντί του Γιουνές στο ημίχρονο και εκμεταλλεύτηκε τα «σερβιρίσματα» του Μενέντεθ για να σκοράρει δύο φορές, και να χαρίσει στον Άρη τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Αήττητο Σπάτων.

Η είσοδος των Ντιγκινί και Διμαντόπουλου στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και η πολύ καλή παρουσία του Μαρτίνες, ήταν τα σημεία που έδωσαν την νίκη (2-1) στον Άρη απέναντι στον αήττητο Σπάτων. Ο Έλληνας επιθετικός, μάλιστα, αγωνίστηκε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, έδειξε , όμως, ότι δεν έχει χάσει την επαφή του με τα δίχτυα, σημειώνοντας και τα δυο γκολ της νίκης για την ομάδα του και στέλνοντας μήνυμα στον Ερέρα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Απέναντι σε έναν αήττητο Σπάτων που έκανε πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, στο Κλεάνθης Βικελίδης. Με την νίκη του αυτή ο Άρης έκανε το αυτονόητο και βρίσκεται , πλέον, πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Ολικό ροτέσιον από Ερέρα

Ο προπονητής του Άρη παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές, καθώς μόνο ο Κολάσο αγωνίστηκε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Ερέρα επέλεξε σύστημα 4-2-3-1 , με τερματοφύλακα τον Αναγνωστόπουλο. Ο Τζανακάκης αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Μένεντεθ στο αριστερό και οι Σόουζα και Δεληζήσης ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Κολάσο και Ιντζόγλου ήταν τα αμυντικά χαφ, ο Μαρτίνες δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Παυλίδης αριστερά και ο Ναζλίδης πίσω από τον Γιουνές. Αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με το πρωτάθλημα είχε στην ενδεκάδα του και ο Αήττητος Σπάτων.

Πολλά σουτ, ένα δοκάρι, κανένα γκολ

Οι παίκτες του Άρη χρειάστηκαν αρκετά λεπτά για να βρουν τα πατήματα τους, καθώς ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκε μαζί η συγκεκριμένη ενδεκάδα. Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι, με πολλά σουτ από τους παίκτες και των δυο ομάδων. Σ αυτό συνετέλεσε και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι δεν κλείστηκαν στην μεγάλη περιοχή τους και στάθηκαν πολύ καλά στο πρώτο μισό της αναμέτρησης. Η μεγαλύτερη ευκαιρία ανήκει στον Άρη και τον Μαρτίνες, που με δυνατό σουτ στο 16ο λεπτό έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Κοκκαλά, ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.

Η χρυσή αλλαγή

Ο ‘Άρης ξεκίνησε δυνατά το δεύτερο ημίχρονο, αναγκάζοντας τους φιλοξενούμενους σε αμυντικό ρόλο. Ο Ερέρα πέρασε στο παιχνίδι τους Ντιγκινί και Διαμαντόπουλο, με τον τελευταίο να είναι αυτός που έλυσε τον γόρδιο δεσμό (67΄) μπροστά στην εστία του Κοκκαλά. Ο Μενέντεθ γύρισε την μπάλα από αριστερά και ο Διαμαντόπουλος με σουτ στη κίνηση άνοιξε το σκορ για τον Άρη. Οι δυο παίκτες πρωταγωνίστησαν και στο δεύτερο γκολ του Άρη (76΄), με τον Ισπανό να κάνει στην σέντρα και τον Διαμαντόπουλο να στέλνει και πάλι την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος της μικρής περιοχής. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 90ο λεπτό, με δυνατό σουτ του Χαντί και λανθασμένη αντίδραση του Αναγνωστόπουλου, με τον σκόρερ, πάντως, να μην πανηγυρίζει το σκορ απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Άρης (Πάκο Ερέρα): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Κολάσο, Ιντζόγλου, Παυλίδης (46’ Ντιγκινί), Μαρτίνες (80’ Βίτορ), Ναζλίδης, Γιουνές (46’ Διαμαντόπουλος).

Αήττητος Σπάτων (Σούλης Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Μουστάκης, Μανολάς (78’ Ματσούκας), Μάγκας, Ηρακλής, Σταματάκης, Κασνέτση, Χαντί, Χατζηιωαννίδης (69’ Σπυρόπουλος), Βασιλείου, Νικλητσιώτης (60’ Γροντής).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ