Ηρακλής – Ατρόμητος 1-6 (vid)

Ηρακλής – Ατρόμητος 1-6 (vid)

Πάρτι στη Θεσσαλονίκη για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι! Οι Περιστεριώτες διέλυσαν με 6-1 τον Ηρακλή και έκαναν σημαντικό βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Χορταστικός, απολαυστικός, ισοπεδωτικός! Ο Ατρόμητος πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισή του στη φετινή σεζόν πέρασαν σαν… σίφουνας από τη Θεσσαλονίκη, διαλύοντας τον Ηρακλή με 6-1, για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας!

Οι Περιστεριώτες ισοπέδωσαν τον Γηραιό και έκαναν σημαντικό βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Περιστεριώτες έφτασαν τους 3 βαθμούς και ισοβαθμούν μαζί με τους ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλή, με τους Ηπειρώτες να αγωνίζονται αύριο εντός έδρας με τη Θύελλα Καμαρίου.

Ο Ατρόμητος την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με τη Θύελλα και αν κερδίσει τότε θα προκριθεί σίγουρα στην επόμενη φάση, ανεξάρτητα τι θα συμβεί στο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ηρακλή, καθώς το πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι τα μεταξύ τους παιχνίδια. Οι Περιστεριώτες μπορεί να έχασαν την πρώτη αγωνιστική από τους Ηπειρώτες (1-2), αλλά σήμερα διέλυσαν κυριολεκτικά τον Γηραιό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι ήταν ο Κωνσταντίνος Κουτσόπουλος, ο οποίος πέτυχε τα 3 από τα 6 γκολ του Ατρομήτου! Στο 10’ ο 21χρονος στράικερ εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Αμπάρη και με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Το γρήγορο γκολ έλυσε τα πόδια των παικτών του Ατρομήτου, οι οποίοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα καθόλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Οι παίκτες του Κάναντι δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα και πήγαν στην ανάπαυλα έχοντας το προβάδισμα στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος… έβρεξε γκολ! Στο 47’ ο Κουτσόπουλος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων και έκανε το 2-0. Στο 59’ ήταν σειρά του Κουλούρη να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Ο Ενσικουλού έδωσε πάσα-πάρε βάλε στον νεαρό επιθετικό και αυτός ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 64’ ο Ενσικουλού από δημιουργός έγινε σκόρερ και αφού πέρασε και τον Αμπάρη έγραψε το 4-0.  Στο 73’ ο Ατρόμητος πέτυχε και πέμπτο γκολ με τον Μανούσο, με τον 30χρονο επιθετικό να σκοράρει με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Ηρακλής στο 85’ μείωσε σε 5-1 με τον Χασομέρη, με τον Κουτσόπουλο στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 6-1, ολοκληρώνοντας το δικό του χατ-τρικ. Ο νεαρός έβαλε το κερασάκι στην εξαόροφη τούρτα του Ατρομήτου και σφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική του εμφάνιση.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Αλέκος Βοσνιάδης): Αμπάρης, Χιντζίδης, Καζναφέρης (65’ Πασάς), Κουκόλης, Γιαννίτσης, Στάμου (51’ Κλέιτον), Καλτσάς, Μενδρινός, Τάι, Γεωργίου, Ρόβας (62’ Χασομέρης)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς (72’ Στρούγγης), Βασιλακάκης (24’ Ενσικουλού), Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Κωτσόπουλος, Γαρουφαλιάς, Κουλούρης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον (65’ Μανούσος)

Τα γκολ της αναμέτρησης:

Η τελευταία αγωνιστική
Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα
Θύελλα Καμαρίου-Ατρόμητος

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ